неділя, 20 травня 2007 18:19

Акумуляторний дриль заряджається за годину

У столичних крамницях з"явився професійний дриль на акумуляторах — AEG DSD 18STX. Батареї вистачає на 3 год. на холостому ходу. Він заряджається від електромережі за годину.

Інструмент має дві швидкості. На першій працюють по дереву й бетону. На другій роблять невеликі дірки у дереві та металі. Незалежно від того, з яким матеріалом працює дриль, свердло крутиться з однаковою швидкістю. А після вимкнення миттєво зупиняється. Так двигун не перенавантажується. За цим слідкує електронна система керування.

— Дриль розрахований на свердла діаметром від 1,5 до 13 міліметрів, — каже Денис Епов, 29 років, менеджер столичної компанії "Мін", яка представляє в Україні інструменти "AEG". — Щоб замінити свердло, ключ не потрібен. Патрон відкручується легко.

У копусі інструмента є місце для зберігання двох свердел. Допоміжна ручка з гумовим покриттям повертається на 180 градусів. Її можна тримати і лівою, і правою рукою.

У крамниці "Мін" на вул. Глибочицькій, 33/37 новий дриль коштує 2690 грн.

Зараз ви читаєте новину «Акумуляторний дриль заряджається за годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути