Ексклюзиви
Четвер, 11 вересня 2008 20:31

Зоя Степко фарширує помідори курятиною та кукурудзою

— М"ясо зараз таке дороге, що грошей вистачає хіба що на курятину, — зітхає киянка Зоя Степко, 58 років. — Тож ізловчаюся готувати з неї щось неординарне, аби не набридало. Нещодавно за вечерею смакувала із чоловіком фаршированими курятиною помідорами.

На вісім помідорів Зоя Гаврилівна бере до півкілограма курячого філе. Миє його й цілим смажить в олії на сильному вогні до появи шкірки.

— Це надасть начинці пікантного смаку, — пояснює Степко.

Охолоджену курятину Зоя Гаврилівна ріже дрібними кубиками. До м"яса додає порізану так само м"якоть червоного солодкого перцю, 200 г зварених у солоній воді та подрібнених печериць та 1–2 ст. ложки консервованої кукурудзи. Начинку перемішує, за смаком солить, перчить.

— У великих помідорів зрізаю плодоніжку й чайною ложкою вибираю насіння із м"якоттю, — веде далі Степко. — Начиняю їх м"ясом, овочевою сумішшю, зверху посипаю тертим твердим сиром і запікаю в духовці хвилин 20.

Фаршировані помідори їдять як окрему страву або подають до гарніру із вареної картоплі.

Зараз ви читаєте новину «Зоя Степко фарширує помідори курятиною та кукурудзою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода