Ексклюзиви
Середа, 23 травня 2007 14:38

Василь Антоненко запікає карасиків у мікрохвильовці

Василь Антоненко, 40 років, із Новгорода-Сіверського на Чернігівщині готує солоні карасики до пива. Рецептом чоловік поділився в черзі за рибою.

— Якось купив найдрібніших карасиків, приніс додому. Дружина кричати: "Сам чисти цю дрібноту!". Я помив рибу під проточною водою, добре посолив. Дав карасикам з годину постояти — і в мікрохвильовку.

Василь каже, що температуру в мікрохвильовці слід виставляти невисоку. Постійно наглядати за рибою, щоб вона не перепеклася. Карасики мають підсушитися й підв"ялитися.

— Витягнув хвилин за 20, дав рибі прохолонути, — додає чоловік. — Спробував із пивом — смакота. Вже років три таких карасиків готую і друзів пригощаю.

Рибу Василь Антоненко не чистить і нутрощів не виймає. Каже, так швидше й смачніше.

Зараз ви читаєте новину «Василь Антоненко запікає карасиків у мікрохвильовці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода