— Узимку хочеться чогось нового й цікавого. Придумала "сніговий" салат, — каже Наталія Матвійчук, 38 років, із Броварів на Київщині.
— 200 грамів твердого сиру натираю на тертці. Два яблука чищу від шкірки, нарізую соломкою, збризкую лимонним соком. Чищу апельсин, ріжу й теж вкидаю в салат. Нашинковую 200 грамів маринованих шампіньйонів. Усе перемішую.
Можна додати куряче філе.
— Та найголовніше — заправка. Три чайні ложки меду розтираю з чайною ложкою гірчиці, додаю дві столові ложки лимонного соку та склянку сметани. Збиваю до однорідної маси.
Перед подачею на стіл треба викласти в салатник, полити соусом і посипати тертими білками.
×
Коментарі