понеділок, 11 грудня 2017 07:50

В італійське печиво кришать журавлину та фісташки

— Моїм улюбленим є печиво з горіхами та журавлиною. Вперше спробувала його в кав'ярні. А потім за назвою в меню знайшла рецепт в інтернеті. З того часу готую його три-чотири рази на місяць. Називається Біскотті — хрустке італійське печиво, — говорить киянка Маргарита Конопляник, 29 років.

Нарізає по 50 г сушеної журавлини та фісташок. Розтоплює 25 г вершкового масла. Збиває міксером два яйця та півсклянки цукру. Поступово додає розтоплене масло. Вимикає міксер і насипає склянку просіяного борошна та 1 ч. л розпушувача. Перемішує всі інгредієнти. Вмикає духовку на 180°С. Готове тісто викладає на обробну дошку та робить із нього "ковбаску".

— У цьому рецепті тісто ріжуть на шматки після запікання.

Перекладає тісто на деко, застелене пергаментом. Випікає 25 хв. Виймає і ріже шматками завтовшки 1 см. Розкладає їх на деко. Ставить його в теплу, але вимкнену духовку "дійти" на 10 хв.

Зараз ви читаєте новину «В італійське печиво кришать журавлину та фісташки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути