— Моїм улюбленим є печиво з горіхами та журавлиною. Вперше спробувала його в кав'ярні. А потім за назвою в меню знайшла рецепт в інтернеті. З того часу готую його три-чотири рази на місяць. Називається Біскотті — хрустке італійське печиво, — говорить киянка Маргарита Конопляник, 29 років.
Нарізає по 50 г сушеної журавлини та фісташок. Розтоплює 25 г вершкового масла. Збиває міксером два яйця та півсклянки цукру. Поступово додає розтоплене масло. Вимикає міксер і насипає склянку просіяного борошна та 1 ч. л розпушувача. Перемішує всі інгредієнти. Вмикає духовку на 180°С. Готове тісто викладає на обробну дошку та робить із нього "ковбаску".
— У цьому рецепті тісто ріжуть на шматки після запікання.
Перекладає тісто на деко, застелене пергаментом. Випікає 25 хв. Виймає і ріже шматками завтовшки 1 см. Розкладає їх на деко. Ставить його в теплу, але вимкнену духовку "дійти" на 10 хв.
Коментарі