понеділок, 29 вересня 2008 17:43

Рибу в цитрусовому соусі подають із рисом

— Рибу в цитрусовому соусі я готувала, коли ми з чоловіком вирішили відсвяткувати рік сімейного життя, — розповідає 29-річна Світлана Гринь із міста Рівне. — Подруга казала, що страва смачна і проста у приготуванні.

На дві особи Гринь бере півкілограма філе камбали, лимон, два апельсини, 4 ст. ложки цукру, сіль і спеції.

Філе риби жінка солить, перчить і викладає в жаротривку посудину.

Для соусу в невеликій каструлі змішує 2 ст. ложки води, цукор, м"якоть фруктів і цедру половини лимона. Суміш на 20 хв. ставить на невеликий вогонь. Потому заливає рибу соусом і ставить у духовку ще на 20 хв.

На гарнір до страви подає рис.

Зараз ви читаєте новину «Рибу в цитрусовому соусі подають із рисом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути