понеділок, 25 червня 2007 15:27

Перед заморожуванням ягоди просушують

44-річна Катерина Авраменко з Полтави щоліта заморожує полуницю, малину та смородину.

— Свіжі ягоди треба добре помити, почистити і висушити, — каже жінка. — Я їх у друшляку ставлю над відром. Як вода стече, накладаю в сухі пластмасові відерця з-під майонезу, щільно закриваю і ставлю в морозилку.

Заморожені ягоди Авраменко відкриває взимку. Із них варить компот і кисіль, інколи додає до випічки. На чотирилітрову каструлю компоту розморожує два стакани смородини і малини. Цукор додає за смаком.

Зараз ви читаєте новину «Перед заморожуванням ягоди просушують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути