середа, 15 серпня 2007 14:05

Перчені баклажани стоятимуть у холодильнику до зими

Баклажани з гірким перцем готує киянка Марія Іванова, 59 років. Синенькі ріже кружальцями, посипає сіллю й залишає на кілька годин.

— Треба почекати, доки сіль прожене гіркоту, — радить жінка. Зливає з баклажанів сік, обсипає борошном і смажить їх на олії до золотистого кольору.

Часник із гірким червоним перцем двічі пропускає через м"ясорубку, обмокує в ньому посмажені баклажани і накладає в стерилізовані півлітрові банки. Закриває їх капроновою кришкою і ставить у холодильник.

— Якщо перекручені перець із часником залишаються, заливаю ними синенькі, — веде далі Іванова. — За кілька днів гостреньку страву можна подавати до столу. В холодильнику такі баклажани й до Нового року простоять. І стануть ще смачніші.

Зараз ви читаєте новину «Перчені баклажани стоятимуть у холодильнику до зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути