Ексклюзиви
Середа, 15 серпня 2007 14:05

Перчені баклажани стоятимуть у холодильнику до зими

Баклажани з гірким перцем готує киянка Марія Іванова, 59 років. Синенькі ріже кружальцями, посипає сіллю й залишає на кілька годин.

— Треба почекати, доки сіль прожене гіркоту, — радить жінка. Зливає з баклажанів сік, обсипає борошном і смажить їх на олії до золотистого кольору.

Часник із гірким червоним перцем двічі пропускає через м"ясорубку, обмокує в ньому посмажені баклажани і накладає в стерилізовані півлітрові банки. Закриває їх капроновою кришкою і ставить у холодильник.

— Якщо перекручені перець із часником залишаються, заливаю ними синенькі, — веде далі Іванова. — За кілька днів гостреньку страву можна подавати до столу. В холодильнику такі баклажани й до Нового року простоять. І стануть ще смачніші.

Зараз ви читаєте новину «Перчені баклажани стоятимуть у холодильнику до зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода