— Перед коктейлем "Цирульник" ми намазуємо відвідувача піною, голимо, витираємо, — сміється бармен столичного ресторану "Первак" 21-річний Сергій Довгошея. На ньому білий лікарський халат і шапочка з червоним хрестом на лобі. На бейджику напис "хірург Сергій".
Насправді бармен лише готує коктейль. Наливає в чарку по 25 г самбуки, лікеру "Бейліс" та абсенту. Ллє обережно, по барній ложці, щоб шари не змішалися. Укінці Довгошея додає кілька крапель лікеру "Гренадін". Підпалює й дає випити через соломинку. Його п"ють швидко.
— У нас у ресторані не бар, а "Пітєйная аптека", — додає чоловік.
65-грамова порція тришарового коктейлю коштує 28 грн.
×
Коментарі