Четвер, 31 січня 2008 18:30

Коктейль "Цирульник" треба пити швидко

— Перед коктейлем "Цирульник" ми намазуємо відвідувача піною, голимо, витираємо, — сміється бармен столичного ресторану "Первак" 21-річний Сергій Довгошея. На ньому білий лікарський халат і шапочка з червоним хрестом на лобі. На бейджику напис "хірург Сергій".

Насправді бармен лише готує коктейль. Наливає в чарку по 25 г самбуки, лікеру "Бейліс" та абсенту. Ллє обережно, по барній ложці, щоб шари не змішалися. Укінці Довгошея додає кілька крапель лікеру "Гренадін". Підпалює й дає випити через соломинку. Його п"ють швидко.

— У нас у ресторані не бар, а "Пітєйная аптека", — додає чоловік.

65-грамова порція тришарового коктейлю коштує 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «Коктейль "Цирульник" треба пити швидко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода