понеділок, 14 травня 2007 15:14

Каву змішують з морозивом і лікером

Фірмовий напій мережі столичних кав"ярень "Кофіум" — кава "Гламур". Бармени називають її напоєм для спокушання жінок.

— Ми готуємо його з меленої кави "Лілу Роса" зі смаком шоколаду та чорносливу, — розповідає директорка кав"ярень Марина Голуб, 30 років. — Можна замінити сумішшю для еспресо. З розчинною теж буде смачно.

Для коктейлю потрібно заварити каву у джезві. Вилити її в чашку. По центру бармен однією рукою кладе морозиво, іншою — поливає напій по краях чашки апельсиновим соком. На морозиво виливають лікер "Бейліз".

— Гіркоту пом"якшує кисло-солодкий апельсиновий смак. Здається, що п"єш каву з цукеркою. Такий смак дає морозиво та лікер, — каже Марина.

Порція "Гламуру" 170 мл у кав"ярні коштує 25 грн.





Що потрібно:

30–60 г кави, чайна ложка ванільного морозива, 30 г апельсинового соку, 30 г лікеру "Бейліз"

Зараз ви читаєте новину «Каву змішують з морозивом і лікером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути