Фірмовий напій мережі столичних кав"ярень "Кофіум" — кава "Гламур". Бармени називають її напоєм для спокушання жінок.
— Ми готуємо його з меленої кави "Лілу Роса" зі смаком шоколаду та чорносливу, — розповідає директорка кав"ярень Марина Голуб, 30 років. — Можна замінити сумішшю для еспресо. З розчинною теж буде смачно.
Для коктейлю потрібно заварити каву у джезві. Вилити її в чашку. По центру бармен однією рукою кладе морозиво, іншою — поливає напій по краях чашки апельсиновим соком. На морозиво виливають лікер "Бейліз".
— Гіркоту пом"якшує кисло-солодкий апельсиновий смак. Здається, що п"єш каву з цукеркою. Такий смак дає морозиво та лікер, — каже Марина.
Порція "Гламуру" 170 мл у кав"ярні коштує 25 грн.
30–60 г кави, чайна ложка ванільного морозива, 30 г апельсинового соку, 30 г лікеру "Бейліз"
Коментарі