Вівторок, 30 грудня 2008 15:20

Кардіолог виготовив найкорисніше вино

Австралійський лікар Філіп Норрі виготовив найкорисніше вино у світі. Кардіолог запевняє, що новий напій запобігатиме розвиткові серцевих захворювань.

Кожна пляшка рідкісного напою містить у сто разів більше виноградного антиоксиданту, ніж звичайне вино. Антиоксидант прочищає кровоносні судини від холестерину, нормалізує артеріальний тиск і кровообіг. Чим більше в червоному вині цієї речовини, тим воно корисніше. На смак антиоксиданти не впливають.

— Таке вино треба пити невеликими порціями, — каже Філіп Норрі. — Напиватися ним не варто.

Австралієць уже виготовляє шардоне і шираза із вмістом 100 мг виноградного оксиданту на 1 л вина.

— В одній пляшці напою стільки антиоксиданту, скільки містять його 70–100 пляшок білого вина чи 12–15 червоного, — додає.

Зараз ви читаєте новину «Кардіолог виготовив найкорисніше вино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 480
Голосування 31 жовтня, Усик - Чисора. Як закінчиться бій?
  • 1) перемогою Усика за очками
  • 2) перемогою Усика нокаутом
  • 3) перемогою Чисори за очками
  • 4) перемогою Чисори нокаутом
  • 5) нічиєю
Переглянути