вівторок, 04 грудня 2007 18:38

Десерти "Дольче" покриті шоколадною глазур"ю

У продажу з"явилися сиркові десерти "Дольче" від торгової марки "Президент". Вони є у стаканчиках по 200 і 400 г зі смаком полуниці, чорносливу, чорниці, персика, ананаса, абрикоса, вишні, суміші екзотичних фруктів та з мюслями. Є десерти з шоколадною глазур"ю й без неї. Жирність — 0% та 4%.

— Брав на вечерю маленький стаканчик з абрикосом, — ділиться 26-річний киянин Сергій. Чоловік побритий наголо. — На упаковці десерту було написано нуль відсотків жирності, але мені сподобався. Що він має сир, не відчувалося, наче звичайний йогурт їси. А от борошно чи то крохмаль відчув — не сподобалося. У десерті траплялися шматочки абрикосу.

У столичному маркеті "Русь" на вул. Маршала Гречка маленький стаканчик з обезжиреним десертом коштує 4,04 грн, із 4% — 4,47 грн, 400-грамові — по 7,73 грн та 8,38 грн відповідно. "Дольче" з шоколадною глазур"ю — 4,80 грн і 8,84 грн.

Зараз ви читаєте новину «Десерти "Дольче" покриті шоколадною глазур"ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути