Ексклюзиви
Понеділок, 20 квітня 2020 00:30

Банановий лікер настоюється у холоді

— Роблю густий лікер, що нагадує алкогольний крем. Пахне бананом, але з присмаком згущеного молока, — розповідає Лілія Ткачук, 43 роки, з міста Путивль на Сумщині. — Подаю його на солодкий стіл до торта чи фруктів. З іншими закус­ками не смакує.

Пів кілограма бананів ріжу кубиками. Блендером збиваю у кашу і наливаю 150 міліліт­рів молока. Перемішую й додаю 400 мілілітрів згущеного молока. Збиваю суміш міксером до однорідності. Додаю двоє яєчних білків й ще раз збиваю. Наливаю 300 мілілітрів горілки і перемішую. Напій переливаю у банку і закриваю кришкою. Ставлю у холодильник настоюватися на годину-дві. Тоді проціджую через марлю та переливаю у скляну пляшку.

Зараз ви читаєте новину «Банановий лікер настоюється у холоді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 164
Голосування Який результат покаже збірна України з футболу на Євро-2020/21?
  • 1) не вийде з групи
  • 2) дійде до 1/8 фіналу
  • 3) дійде до 1/4 фіналу
  • 4) дійде до 1/2 фіналу
  • 5) дійде до фіналу
  • 6) виграє турнір
Переглянути