Ексклюзиви
пʼятниця, 30 травня 2008 15:16

Після Києва Фуллер поїде до Севастополя

6 червня в музичній академії ім. Чайковського зіграє 10-разовий володар найвищої музичної нагороди "ґреммі" — тромбоніст 63-річний Кертіс Фуллер. Раніше музикант ніколи не відвідував країни колишнього Союзу.

На джазовій сцені Фуллер почав виступати 21-річним. Грав у колективах "Джазтет", "Джаз Месенджерз", гастролював із оркестром Каунта Бейсі. Співпрацював із піаністом Седаром Болтоном, саксофоністом Бенні Голсоном, барабанщиком Артом Блейкі. На київському концерті Кертісу акомпануватиме "Нью-Йорк Джаз Квартет".

Піар-директор Міжнародного джазового абонементу 20-річний Михайло Максименко каже, що Фуллер погодився виступити за менший гонорар, ніж зазвичай. Він — у дружніх стосунках із президентом Міжнародного джазового абонементу Аркадієм Овруцьким.

— У Києві Фуллер буде два дні. А 7 червня полетить на концерт до Севастополя, — розповідає Максименко. — Збираємося показати йому Київ. Хоча в його віці вже нелегко гуляти містом. Особливих вимог музикант не висував — він скромний і невибагливий.

Зараз ви читаєте новину «Після Києва Фуллер поїде до Севастополя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути