Ексклюзиви
четвер, 03 вересня 2020 14:23

Швидкий рецепт: як смачно замаринувати скумбрію

Маринована скумбрія - смачна та корисна страва на будь-який випадок життя. Рибу подають до столу, прикрасивши кільцями свіжої цибулі, розмарином, оливками, або шматочками лимона.

  Чудово поєднується із картопляним пюре та овочами гриль.
Чудово поєднується із картопляним пюре та овочами гриль.

Інгредієнти:

скумбрія - 2 шт.

вода - 500 мл

сіль - 2,25 ст. л.

цукор - 1 ч. л.

перець чорний горошком - 10 шт.

лист лавровий - 3 шт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запечена скумбрія пахне копченою

Приготування:

Розморожену та очищену рибу нарізати порційними шматочками. Закип'ятити воду, всипати сіль, цукор, перець та лавровий лист. Охолодити. Викласти скумбрію у банку або контейнер, залити розсолом. Через 6-8 годин подати до столу.

Скумбрія це бюджетна риба, яка універсальна в приготуванні. Її можна пекти, коптити, маринувати, фарширувати чи загортати рулетом.

Зараз ви читаєте новину «Швидкий рецепт: як смачно замаринувати скумбрію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути