Маринована скумбрія - смачна та корисна страва на будь-який випадок життя. Рибу подають до столу, прикрасивши кільцями свіжої цибулі, розмарином, оливками, або шматочками лимона.

Інгредієнти:
скумбрія - 2 шт.
вода - 500 мл
сіль - 2,25 ст. л.
цукор - 1 ч. л.
перець чорний горошком - 10 шт.
лист лавровий - 3 шт.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запечена скумбрія пахне копченою
Приготування:
Розморожену та очищену рибу нарізати порційними шматочками. Закип'ятити воду, всипати сіль, цукор, перець та лавровий лист. Охолодити. Викласти скумбрію у банку або контейнер, залити розсолом. Через 6-8 годин подати до столу.
Скумбрія це бюджетна риба, яка універсальна в приготуванні. Її можна пекти, коптити, маринувати, фарширувати чи загортати рулетом.
Коментарі