
Коли підходить обідня пора, треба готувати обід. Завжди хочеться, щоб було смачно, ситно і швидко.
За пів години можна приготувати багато поживних страв. Gazeta.ua розповість про універсальний крем-суп з куркою, який не потребує дорогих продуктів.
Сирний крем-суп з куркою
Сирний крем-суп виходить дуже ситним, і сподобається усій сім'ї. Не забувайте періодично знімати пінку з бульйону. Для зниження калорійності, замініть бульйон водою. Варити можна не лише з м'ясом, а й з грибами, креветками або просто овочевий крем-суп.
Для пікантності додайте суміш різних трав. А сир обирайте не класичний, а зі смаком грибів або ж шинки. Надати страві особливу ніжніть можна за допомогою шматочка вершкового масла, який потрібно покласти перед подачею.
Інгредієнти
250 г. курячого філе
2 картоплини
1 цибулина
3 зубчики часнику
1 морквина
200 г. плавленого сирку
50 г. твердого сиру.
Як приготувати
Зелень та спеції за смаком
Відваріть куряче філе. В курячий бульйон додайте порізану картоплю.
Тим часом обсмажуємо часник з цибулею до золотистості, додаємо дрібно порізану моркву готуємо 7-10 хвилин.
Курку нарізаємо кубиками та обсмажуємо на великому вогні з додаванням олії.
В киплячий бульйон додайте овочі, додайте спеції та варіть 10 хвилин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Булочки-троянди запікають із сиром та ковбасою: швидкий сніданок для найпримхливіших дітей
Натріть твердий та плавлений сир в каструлю, постійно перемішуйте до повного розчинення хвилин 10.
Готовий суп збийте блендером, викладіть у глибокі тарілки та покладіть зверху шматочки курки.
За бажанням можна прикрасити свіжим кропом, петрушкою та сухариками. Хліб для них краще підійде бородинський. Він підкреслить смак сиру.
М'ясний хлібець готують по всьому світу, а рецептів його існує безліч. Щоб він став поживнішим і смачнішим, варто додати кабачок.
Такий хлібець гарно ріжеться, не кришиться. Підходить для м'ясної нарізки і на бутерброди.
Коментарі