Вівторок, 27 листопада 2012 13:31

До супу з креветками додають плавлений сир
8

Фото: Фото: Катерина Борісова

"Моя сім'я дуже любить перші страви, але набридли одноманітні, захотілось чогось незвичного", - розповідає Людмила Курикова з Волині.

Вирішила спробувати суп з креветками.

"Зізнаюсь, не дуже люблю морепродукти змішувати з чимось, але цей дійсно вийшов смачний", - каже жінка.

У кип'яток всипає тертий плавлений сирок, додає чайну ложку солі. Чистить 4 картоплини середнього розміру, нарізає дрібними кубиками, досипає до води з сиром. Велику морквину натирає більшою теркою, смажить на маслі. Досипає туди 400 грамів очищених креветок. Смажить ще 5 хвилин.

"Коли морква з креветками зарум'яниться, досипаю туди спеції, трошки досолюю. Спецій багато не люблю, дала трохи базиліку та кропу. Ще добре додати петрушки, але в мене не було. Висипаю моркву з креветками до каструлі, закриваю кришкою і ще 5 хвилин має покипіти на легенькому вогні", - додає господиня.

Людмила зауважує, що суп готувати дуже легко, зате він виходить цікавим і ситним. Після приготування, має настоятись 15-20 хвилин.

"Подавати треба гарячим, бажано з додаванням сухариків з білого хліба. Мені з сухарями сподобалось, а ось чоловіку сподобалося без хліба взагалі", - зауважує вона.

 

Зараз ви читаєте новину «До супу з креветками додають плавлений сир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 608
Голосування Справа Медведчука - це:
  • Спроба Зеленського наростити рейтинг. Медведчука не посадять
  • Початок боротьби з олігархами
  • Піар з одночасним ударом по Порошенку
  • Перерозподіл ринку і потоків
  • Вплив американців
  • Мені байдуже
Переглянути