пʼятниця, 12 жовтня 2007 07:08

За героїзм на пожежі Пашагіна нагородили мікрохвильовкою

Невідомий чоловік 19 вересня виніс із палаючої квартири по вул. Невського, 19 в Черкасах непритомну 14-річну Інну Каниду. Дівчину залишив на сусідів, а сам зник. Свідки розповіли, що чоловік порізав руку — розбивав вікно на першому поверсі, щоб залізти до помешкання.

Рятівника довго не могли розшукати. Показали по телебаченню сюжет. Тоді до міліції зателефонував чоловік і повідомив, що його колега 63-річний В"ячеслав Пашагін того вечора прийшов із пораненими руками. Так його й знайшли.

— Пашагін розповів, що близько одинадцятої вечора збирався їхати автобусом на роботу. Раптом побачив дим та полум"я у вікні. Спочатку постукав у шибку, щоб дізнатися, чи є хтось вдома. За склом побачив дівчину. Вона кричала, що не може відчинити вікно й знайти ключі від дверей, — говорять у прес-службі управління МНС у Черкаській області.

В"ячеслав вибив скло й виніс дівчину. Зник, бо думав, що його змусять відшкодувати збитки за розбиту шибку, а на роботі сваритимуть за запізнення.

За словами батька Інни 43-річного Олександра Петровича, вогонь зайнявся від свічки в пластиковому стаканчику. Того вечора в будинку не стало світла. Інна була вдома сама.

Рятувальники МНС вручили В"ячеславові Пашагіну мікрохвильову піч.

Зараз ви читаєте новину «За героїзм на пожежі Пашагіна нагородили мікрохвильовкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути