середа, 07 травня 2008 18:27

Олександра Головка засипало піском

2 травня в селі Рацеве Чигиринського району ховали 14-річного Олександра Головка. За два дні до цього він загинув під піщаним обвалом.

— Близько 17-ї години стався обвал піщаної кручі на березі річки Дніпро. Сім"я Головків живе неподалік. Того дня Олександр разом із трьома товаришами йшли берегом. Щоб не промочити ноги, хлопець пішов попід кручею. У цей момент вона раптово обвалилася. Пізніше вияснили, що підлітка накрило п"ятьма тоннами піску. Діти  намагалися вирити його руками. Однак пісок знову обвалився, — розповідає помічник начальника МНС області 41-річний Костянтин Проценко.

Класний керівник Петро Темчук каже, що діти побігли до Олександрової матері на роботу. Жінка працює у підприємця різноробочою. Вона покликала на допомогу чоловіків.

— Коли відкопали, було запізно, — веде далі Темчук. — Сашина мама картає себе за те, що не вгляділа за ним. Я вважаю: це просто трагічний збіг обставин. Олександр навчався у 8 класі, був слухняним.

У сільській раді розказують, що в Головків залишилося п"ятеро дітей. Батьки розлучені. Вчителі й батьки учнів зібрали гроші й допомогли організувати похорон.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Головка засипало піском». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути