четвер, 31 липня 2008 19:41

Олександр Кобиляцький потонув на очах у дружини

27 липня в селі Галаганівка Чигиринського району Черкащини поховали 27-річного Олександра Кобиляцького. За три дні до цього він із дружиною та подружжям друзів поїхали до Дніпра в сусіднє село Стецівка. Відпочивали неподалік дамби в районі колишнього вантажного порту.

— Олександр зайшов у воду по коліна. Там приблизно десять кроків така ж глибина, а потім різкий обрив, глибиною 6 метрів. Поряд була вагітна дружина і дружина товариша Сергія, — розповідає Ольга Тимош із Чигиринського управління Міністерства надзвичайних ситуацій.

Ольга Тимош додає, що дружина Олександра Кобиляцького каже, що чоловік не вмів плавати. Коли різко провалився, почав битися руками об воду. Вона побігла на берег, взяла покривало і кинула чоловікові. Думала, він схопиться за нього. Та Олександр не зміг.

— Сергій, який був із ними, теж хотів його витягнути, та Олександра раптово затягнуло під воду, — продовжує Тимош. — Відпочиваючі викликали швидку допомогу. Думали, що лікарі врятують чоловіка.

У сільській раді Галаганівки кажуть, що Олександр Кобиляцький живе в селі недавно, був різноробом.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Кобиляцький потонув на очах у дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути