четвер, 19 серпня 2010 20:06

Новини коротко

170 днів знадобилося губернатору області Сергієві Тулубу для підбору кандидатури та призначення нового голови Звенигородської райдержадміністрації. Район очолив Валентин Мельничук, депутат Звенигородської районної ради. Також нового керівника отримала Христинівщина — головою РДА призначено Володимира Мастилка. Він уже керував районом при президентах Леонідові Кравчуку (з 1992 року — представник президента у районі) та Леонідові Кучмі (з 1995-го — голова РДА). До нинішнього призначення Володимир Мастилко працював начальником Уманського відділення "Райффайзен Банк Аваль". Попередній керівник Христинівщини — Віктор Різник керував районом місяць.


57% своїх доходів черкащани витрачають на продукти харчування. Про це повідомила заступник начальника Головного управління статистики області Алла Бабич. На непродовольчі товари йде 25% доходу, на оплату послуг — 15. На алкогольні напої та тютюнові вироби — 3%.


Громадські слухання та сесія міськради мають вирішити долю нового торгового центру, який планують звести на площі перед Центром дитячої та юнацької творчості. Будівлю на зразок київського "Глобуса" площею 900 кв. м побудує фірма "Фундамент-плюс". Прокурор Черкас Василь Сук наклав протест на рішення міськради про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки. Адже Закон "Про позашкільну освіту" забороняє вилучати основні фонди, земельні ділянки та інше майно позашкільного закладу. Міський голова Сергій Одарич також сумнівається, що перед Центром дитячої та юнацької творчості можна "вписати" якийсь торговий центр, бо там пролягає велика кількість комунікацій. Зараз замовники беруть дозволи в усіх службах.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути