пʼятниця, 21 липня 2017 10:22

У Києві з'явився автобус Дарта Вейдера

Столичними вулицями почав курсувати новий туристичний автобус з космічним дизайном. Виготовили його на українському підприємстві.

Автор: Фото: Автоцентр
  Новий автобус з космічним дизайном курсує вулицями Києва
Новий автобус з космічним дизайном курсує вулицями Києва

Зовні автобус схожий на космічний корабель. У ньому не видно коліс. За рахунок чого здається, що машина летить у повітрі. Вікна схожі на ілюмінатори космічного літака. Позаду машини конструктори розмістили своєрідні турбіни. Дах автобуса виконаний у кращих традиціях світового космічного кораблебудування. На його бортах помітний логотип відомої української кондитерської компанії "Рошен". Ввечері окремі елементи кузова підсвічуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Презентували унікальне місто на воді

Машину, що нагадує зореліт, створили на базі серійної туристичної моделі ATAMAN А096 виробництва ПАТ "Черкаський автобус". В його основу заклали нове шасі Isuzu. Автобус оснастили двигуном потужністю 190 к.с. У салоні базової моделі – 35 комфортабельних крісел.

Автор: Фото: Автоцентр
  Новий автобус з космічним дизайном курсує вулицями Києва
Новий автобус з космічним дизайном курсує вулицями Києва

Як повідомляє "Автоцентр", автобус створили для дитячих екскурсій.

Індійський перевізник Indian Railways запустив перший потяг на сонячних батареях. Його назвали Diesel Electric Multiple Unit. Поїзд курсуватиме кільцевим маршрутом до Нью-Делі. Має 6 вагонів. Сонячні панелі встановили лише на їхніх дахах. Локомотив - звичайний дизельний тепловоз.

Зараз ви читаєте новину «У Києві з'явився автобус Дарта Вейдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути