четвер, 13 червня 2019 19:50

Презентували новий DS 7 Crossback
7

DS 7 Crossback
Фото: Autocentre.ua
DS 7 Crossback
DS 7 Crossback
DS 7 Crossback
DS 7 Crossback

Новий гібридний кросовер DS 7 Crossback матиме потужність 300 к.с.

Флагман французького преміального бренду DS, кросовер DS 7 Crossback в гібридної версії E-Tense 4x4, пройшов тестування згідно з правилами WLTP. За результатами він витрачає 1,4 л палива на 100 км. Викиди вуглекислого газу СО2 становлять 31 г / км .

Новинка матиме бензиновий двигун серії PureTech потужністю 200 к.с. Він працює на пару з двома електромоторами. Потужність кожного - 109 к.с. Також 8-ступінчасту АКПП, сумарну потужність 300 к.с. і систему повного приводу 4X4. До сотні машина розганяється за 6,6 с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спрощують процедуру сертифікації авто

Водій кросовера має змогу обрати режим руху. Так, при розміреній їзді DS 7 Crossback E-Tense 4x4 перетворюється в електромобіль. Він може подолати 58 км завдяки вбудованому акумулятору ємністю 13,2 кВтг. В такому режимі він може розганятися до 135 км/год.

Повна зарядка при використанні спеціального зарядного пристрою з силою струму 32А займає 1 год 45 хв. Також батарея заряджається під час руху - завдяки системі рекуперації.

Кросовер має систему автономного водіння другого рівня DS Connected Pilot, адаптивну смарт-підвіску DS Active Scan Suspension з контролем дорожнього покриття за допомогою камери. Крім цього, його оснастили системою допомоги при парковці DS Park Pilot, а також комплексом DS Safety, який відповідає за безпеку при їзді.

Гібридний кросовер DS 7 Crossback E-Tense 4x4 вже доступний в деяких країнах від 54 300 євро. Дата запуску в Україні поки невідома.

Зараз ви читаєте новину «Презентували новий DS 7 Crossback». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути