Ексклюзивы
понедельник, 08 октября 2012 00:00

"Відстоїмо наш переможний результат на виборах"

 

До виборів залишилося менше місяця. На тлі цього активізувалася нечесна агітаційна боротьба з боку моїх опонентів. Вони використовують тези, з якими я від самого початку йду у Верховну Раду, публікують вигадані рейтинги. Роблять усе, аби спантеличити виборців і нав'язати їм хибне враження про перебіг виборчих перегонів.

Приклад — оманливі публікації в деяких місцевих газетах, передруки з інтернет-видань. Вдумайтеся, з якого дива на сайті, який висвітлює здебільшого події на Дніпропетровщині, раптово з'являється опитування щодо вподобань виборців 151-го округу, що на Полтавщині. Така вибірковість наводить на думку, що замовник такого "опитування" намагався подати брехню від майже нікому на Полтавщині не відомого інтернет-видання.

Розуміючи, що їхня політика зазнала краху, що люди по всій Україні від Луганська до Ужгорода, попри обіцянки, так і залишилися непочутими, провладні кандидати маскуються під опозиціонерів, намагаються показати, що їм перешкоджають проводити передвиборні зустрічі, яких вони і не планували, обережно висловлюють незадоволення діями Партії регіонів, заграючи з виборцями. Раді, що ці слова від них таки зазвучали. І не в останню чергу тому, що ми вже три місяці відверто говоримо людям про "перефарбованих" провладних кандидатів.

У їхніх руках — адмінресурс, але на нашому боці правда і, зрештою, закон. Сьогодні ці "благодійники" намагаються надіти маску ображених, але насправді є вовком в овечій шкурі. Вони вкотре обіцяють, ледь не вимолюють дати їм ще один шанс для того, аби "покращення" нарешті настало. А насправді — щоб остаточно розтягти те, що лишилося в Україні. Вони вже були при владі, але нічого не змінили, жодної обіцянки не виконали. Попри це продовжують уводити людей в оману, вдаючись до відвертих махінацій.

Нам намагалися чинити перешкоди під час жеребкування щодо участі моїх та УДАРівських представників у дільничних виборчих комісіях. Ми виявили спробу фальсифікації результатів жеребкування — жереби з номерами опозиційних кандидатів були вільно скручені, тоді як інші папірці — значно тугіше, вони відрізнялися за розмірами. Людина, що тягнула жереби, могла легко відрізнити потрібні на дотик та візуально.

Усі ці потуги з брехнею, підтасовками, перепонами свідчать лише про одне: провладні кандидати бояться. Вони перелякані, бо втрачають позиції перед справжніми демократичними політичними силами й кандидатами, тому й брешуть навсібіч про начебто зв'язок УДАРу з владою.

Я провів понад 160 зустрічей у селах і бачив, як відчай у тисячах очей змінювався на віру, на переконаність у тому, що ми обов'язково переможемо. І ця переконаність ґрунтується не лише на емоціях.

У нашому розпорядженні — результати соціологічного опитування, проведеного авторитетною київською соціологічною компанією "Юкрейніан соціолоджі сервіс", над яким працювали фахівці з Інституту соціології Національної академії наук. За даними столичних фахівців, які вивчали позиції жителів округу протягом 11 днів, симпатії місцевих виборців — однозначно на моєму боці та на боці партії УДАР.

Попри всі випади з боку опонентів, наша команда спокійно реалізує й далі реалізовуватиме свою виборчу стратегію. Не піддаватимемося на провокації, на намагання нав'язати нам правила їхньої гри. Ми вибороли присутність 413 наших представників на кожній із 220 дільниць 151-го виборчого округу. Захистимо кожен голос та довіру людей. І поза всякими сумнівами, переможемо.

А "перефарбованим" провладним та "затертим" кандидатам, які вже були при владі, можу сказати лиш одне: цього разу вам не вдасться! Народ мудрий, бачить давню й теперішню брехню. Саме для таких, як ви, люди придумали приказку: "Не тратьте, куме, сили — спускайтеся на дно!".

Тарас КУТОВИЙ, кандидат у народні депутати України від політичної партії "УДАР Віталія Кличка" по виборчому округу №151 (Гадяцький, Гребінківський, Лохвицький, Пирятинський, Чорнухинський райони і частина Лубенщини)

Сейчас вы читаете новость «"Відстоїмо наш переможний результат на виборах"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть