Ексклюзивы
четверг, 09 сентября 2010 13:06

П"ять випадків, коли міліціонерів кусали

 

1. 28 серпня цього року власник Lexus"а, громадянин Росії їхав трасою Харків-Сімферополь зі швидкістю 197 км/год. Працівник ДАІ зупинив його біля села Кам"янське на Запоріжжі. Інспекторові патрульної служби 30-річному Василеві Притулі водій представився колишнім старшим офіцером держінспекції безпеки дорожнього руху. На прохання вийти з машини і скласти протокол почав лаятися, розпустив кулаки. Вчепився зубами в ліву руку даїшника. В лікарні Василеві ампутували нігтьову фалангу великого пальця.



2. Хасид-паломник вкусив міліціонера за палець торік у вересні в місті Умань на Черкащині. Хотів припинити демонтаж незаконно встановленого кіоску з кошерною їжею. За напад на інспектора сплатив 70 грн штрафу. Щороку у вересні хасиди з"їжджаються до Умані, аби на могилі праведника Нахмана відсвяткувати Рош-га -Шан - єврейський Новий рік.


3. 4 серпня 2008 року в місті Олександрівськ на Луганщині автомобіль "жигулі" їхав перевищуючи швидкість. На вимогу інспекторів ДАІ Олександра Сидоренка та Євгена Гончаріване не зупинився. Машину наздогнали. Коли водія попросили показати документи, він почав лаятися й погрожувати. А пасажир схопив одного з міліціонерів за погон, і вдарив кулаком в обличчя. Доки правоохоронці надягали на затриманих наручники, ті покусали одного з даїшників за плече й коліно, а другому прокусили палець.


4. Ірина Ніколенко 6 березня позаторік у місті Карлівка Полтавської області викликала міліцію до себе додому. Її чоловік Юрій бив власного батька. Дільничний інспектор Сергій Шарлай із помічником спробували відтягнути п"яного сина. В цей момент у дільничного задерся рукав і Юрій укусив його вище кисті.


5. Міліціонери 14 травня 2008 року затримали на одній із вулиць міста Пирятин на Полтавщині п"яного чоловіка, який хуліганив. Аби встановити рівень алкогольного сп"яніння, відвезли його до районної лікарні. Там затриманий кинувся на 27-річного помічника слідчого Тимофія Коробкова і вкусив його за руку.

Сейчас вы читаете новость «П"ять випадків, коли міліціонерів кусали». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть