Ексклюзивы
среда, 29 декабря 2010 19:48

Думаю, усіх, хто стояв на сцені Майдану поруч із Ющенком, посадять

 

26 грудня бійці спецпідрозділу "Альфа" затримали колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка біля його помешкання в Києві. Той вигулював собаку. Наступного дня суд ухвалив рішення про арешт Луценка на два місяці. Екс-міністра звинувачують у зловживанні службовим становищем. Зокрема, в підвищенні по службі власного водія і заволодінні разом із ним державною квартирою

Віктор НЕБОЖЕНКО, 57 років, політолог

Це дика психологічна помста неосвічених людей, що доп'ялись до влади. Але ще більше важить уседозволеність - їх же ніхто зупинити не може! Ну, і показати росіянам: ось, ми такі ж круті, як і ви.

Вони не мали вчителів у політиці. Це ж не еліти. Вийшли з самих низів, зробили себе самі - self-made people. Узяли три роки на розграбування. А коли все закінчиться - почнуть упроваджувати який-небудь НЕП. Світ усе це проходить регулярно.

Думаю, усіх, хто стояв на сцені Майдану поруч із Ющенком, посадять. Це буде такий собі Нюрнберзький процес: переможці проти переможених націонал-демократів. Вони знищують "помаранчеве покоління". Щоб люди стійко асоціювали Майдан зі зрадою або криміналом.

Сейчас вы читаете новость «Думаю, усіх, хто стояв на сцені Майдану поруч із Ющенком, посадять». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть