Хрін - це не лише одна з найвідоміших приправ. Корисна рослина відома людству вже понад 4 тисячі років.
Хрін - дуже корисний продукт. Він містить велику кількість вітамінів групи В, РР та С, мінеральних солей, магнію, фосфору, кальцію, заліза, сірки, міді, калію, а також клітковину, гірчичну олію та крохмаль.
Цю рослину не лише додають до різних страв. З неї готують лікувальні настоянки, які допомагають за простудних та інфекційних захворювань, хвороб кишківника.
Українці люблять їсти м'ясо з хроном. По-особливому смакують варені яйця з цією приправою. А хто додає хрін у котлетний фарш.
Для чого хрін додавати у фарш
Ця приправа робить котлети більш м'якими. При цьому у них змінюється смак, який стає більш пікантним, дещо гоструватим.
ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Усиливают вкус и придают цвет: три идеи, чем панировать котлеты, если нет сухарей
На 500 г фаршу під час приготування котлет, потрібно усього лише 1 ст. ложка натертого кореня хрону. Після цього фарш готується так, як зазвичай. Такі котлети стануть чудовим доповненням до будь-якого гарніру.
Чтобы котлеты получились сочные и упругие, следует навсегда забыть о трех распространенных ингредиентах, которые не нужно добавлять в фарш.
Откажитесь от них и вкус котлет вас приятно удивит.
Комментарии