Ексклюзивы
четверг, 18 марта 2010 18:26

З якою знаменитістю ви зрадили би чоловіка?
9

Французька преса пише, що Карла Бруні, дружина президента Ніколя Саркозі завела коханця. 42-річна екс-модель нібито ходить на побачення з поп-співаком Бенжаменом Біоле. Він молодший за неї на шість років. Ми запитали українок: із якою знаменитістю вони могли би зрадити своїх чоловіків?


"Якщо зраджувати, то тільки із Земфірою. Вона мені дуже подобається! Заради неї я  попробувала б інші стосунки, незважаючи на те, що виховую маленьку донечку. Уявляю, що ми вдома на кухні. П'ємо коньяк чи гарячий чай, співаємо її пісні під гітару, бо вони мене дуже збуджують. Ну, а далі - все за сценарієм".

Поліна, 28 років, піар-менеджер, Київ

"З американським актором Орландо Блумом. Остання фантазія така: ми на природі, Орландо в костюмі Леголаса з "Володаря кілець" - довге біляве волосся, чорний плащ і лук. Я йому віддаюся. Або: ми знімаємось у пригодницькій стрічці. Пливемо на острів скарбів. Обидва - пірати. Орландо з одним оком, як Кутузов. Корабель на стоянці біля острова, скарби - у нас. Під час любовної сцени, де ми голі в капітанській каюті, так захоплюємось, що просимо вимкнути камери".

Наталія, 41 рік, аналітик відділу продажів, Донецьк

"Із Джорджем Клуні, яким він був 13 років тому у фільмі "Від заходу до світанку". Старий уже непривабливий. Хочу, аби приніс у хімчистку своє пальто. А потім підкараулював після роботи з букетом троянд. Ми поїдемо за Одесу в тихе красиве місце. Я приготую шашлики. Мангал у мене є. Ми п'ємо горілку й танцюємо під "Леді ін ред" Кріса де Бура. Я вдяглася б у червоне. Потім кидаємось один на одного прямо на березі моря, де жодної людини - лише ми. Після цього він відвіз би мене додому, і ми попрощалися  назавжди".

Роксана ПАНАЩУК, 27 років, приймальниця у хімчистці, Одеса

"Я помішана на футболі. Даріо Срна з "Шахтаря", Ібрагімович із "Барселони" або мілашка Володимир Кличко. Але Срна красивіший. Уявляю, що він на зборах десь на курорті, а я його впізнаю й підходжу за автографом. По очах розуміємо, що не можемо одне без одного. Піднімаємося до нього в номер. П'ємо шампанське, доки у ванні вода з піною набереться. І після цього роздягаємося, і йдемо у ванну".

Аліна ОРИЩИН, 25 років, Сокаль Львівської області

"З Гошею Куценком мрію познайомитися в магазинній черзі. Він може наступити на ногу, вибачиться, і ми почнемо бесіду. Легкий флірт, а потім інтим у його авто".

Ксенія Ігорівна, 38 років, безробітна, Київ

"Моє кохання - актор Джонні Депп. Я не зрадила би чоловіка, а от поцілувалася б - із задоволенням. Хотіла би, щоб це сталося у Франції на Ейфелевій вежі або в Америці на церемонії вручення Оскара".

Ірина ГРИГОРУК, 26 років, домогосподарка, Київ

"Я, напевно, зрадила б із Кузьмою, бо він великий (маю на увазі зріст). Із здоровими руками, з гарним почуттям гумору й без комплексів. А ще він розмовляє українською, а я - патріотка. Це могло би бути на закритій приватній вечірці в басейні".

Олена, 26 років, перебуває в декреті, Ужгород

"Із Бредом Піттом. Але для цього він мав би поголити свою жахливу борідку. Ми могли б зустрітися під час якогось відрядження в літаку. Можна й без романтичних стосунків. Уявляю його пристрасний погляд, встаю зі свого місця і йду в туалет, а він - за мною".

Ксенія, 27 років, перекладач, Луцьк

"Залюбки зрадила б із Саркозі, доки його дружина з кимсь іншим. А якщо серйозно, то мій кумир - Білл Ґейтс. У нього грошей багато й не жадібний. Познайомимося через розділ "усунення неполадок" на сайті "Майкрософту". Приїде до мене комп'ютер лагодити".

Анна МІЛЯНОВСЬКА, 36 років, домогосподарка, Київ

Сейчас вы читаете новость «З якою знаменитістю ви зрадили би чоловіка?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть