Ексклюзивы
четверг, 21 октября 2010 13:07

Віталій Кличко здатний боксувати ще два роки

16 жовтня 2010 р. на O2 World Arena в німецькому Гамбурзі Віталій Кличко, 39 років, вкотре успішно захистив свій титул чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі. За очками переміг Шеннона Бріґґса. Поєдинок коментує арбітр із Тбілісі Георгій Навасардов, 60 років:

- Я припускав, що буде відкритий, зустрічний бій. Пророкував перемогу Віталію десь у шостому-восьмому раундах. Насправді ж поєдинок вийшов одностороннім, з явною перевагою Кличка.

Він здивував мене своєю агресивністю, мобільністю і захистом. Тільки на початку третього, четвертого та п'ятого раундів він пропустив середньої сили джеби Бріґґса. І все.    Віталій звично чудово підготувався фізично, витривалість була на вищому рівні. Дві третини бою провів в атаках, завдаючи сильних ударів. Але трохи не допрацював: мав бути нокаут, однозначно.

Хоча треба віддати належне Бріґґсу: він проявив волю і вдало амортизував акцентовані удари Віталія. Американцеві - 38 років. У його віці витерпіти все те, що випало на його долю в бою з Кличком, і не опинитися на підлозі - це подвиг.

На мій погляд, Віталій провів свій найкращий бій після зустрічі з Ленноксом Льюїсом. Якщо він у змозі підтримувати нинішню форму, чому б не боксувати ще рік-два.

На цьому етапі кар'єри найнебезпечнішим для Віталія є британець Девід Хей. Потім - новозеландець Давид Туа й поляк Томаш Адамек.

Сейчас вы читаете новость «Віталій Кличко здатний боксувати ще два роки». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть