Ексклюзиви
четвер, 21 жовтня 2010 13:07

Віталій Кличко здатний боксувати ще два роки

16 жовтня 2010 р. на O2 World Arena в німецькому Гамбурзі Віталій Кличко, 39 років, вкотре успішно захистив свій титул чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі. За очками переміг Шеннона Бріґґса. Поєдинок коментує арбітр із Тбілісі Георгій Навасардов, 60 років:

- Я припускав, що буде відкритий, зустрічний бій. Пророкував перемогу Віталію десь у шостому-восьмому раундах. Насправді ж поєдинок вийшов одностороннім, з явною перевагою Кличка.

Він здивував мене своєю агресивністю, мобільністю і захистом. Тільки на початку третього, четвертого та п'ятого раундів він пропустив середньої сили джеби Бріґґса. І все.    Віталій звично чудово підготувався фізично, витривалість була на вищому рівні. Дві третини бою провів в атаках, завдаючи сильних ударів. Але трохи не допрацював: мав бути нокаут, однозначно.

Хоча треба віддати належне Бріґґсу: він проявив волю і вдало амортизував акцентовані удари Віталія. Американцеві - 38 років. У його віці витерпіти все те, що випало на його долю в бою з Кличком, і не опинитися на підлозі - це подвиг.

На мій погляд, Віталій провів свій найкращий бій після зустрічі з Ленноксом Льюїсом. Якщо він у змозі підтримувати нинішню форму, чому б не боксувати ще рік-два.

На цьому етапі кар'єри найнебезпечнішим для Віталія є британець Девід Хей. Потім - новозеландець Давид Туа й поляк Томаш Адамек.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко здатний боксувати ще два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути