Ексклюзивы
четверг, 02 декабря 2010 15:06

Велика "Барса" для маленького "Реала"

Президент мадридського "Реала" Флорентіно Перес завжди купував зірок-гравців. На тренерський місток особливої уваги не звертав. Для нього було важливо, аби там була людина, яка не лізтиме в трансферну політику й мовчатиме, навіть якщо ти продаєш Макелеле, щоб замінити його Бекхемом.

Рік тому Перес переглянув свою думку, але домовитися з Арсеном Венгером не зумів. І команда, на посилення якої пішло 250 мільйонів євро, не здобула минулого сезону жодного титулу.

Перес оголосив Моуріньйо головною зіркою клубу

Флорентіно запросив португальця Жозе Моуріньйо, який торік виграв з "Інтером" Лігу чемпіонів, і оголосив його головною зіркою клубу. Тому матч "Барселона" - "Реал" став протистоянням не Мессі з Кріштіану Роналду, а Гвардьоли - з Моуріньйо.

Португалець поступився 0:5. Тренерам такого рівня нерідко вдається переламати хід поєдинку після перерви. Але "Реал" у другому таймі навпаки - "поплив".

Моуріньйо вміє робити висновки з невдач - команди "вистрілюють" на другий рік його праці. Можливо, це станеться і з "Реалом". Поки ж мадридці залишили дощовий "Камп Ноу" з підмоченою репутацією, а місцева преса пише про "велику "Барсу" для маленького "Реала".

Сейчас вы читаете новость «Велика "Барса" для маленького "Реала"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть