Ексклюзивы
четверг, 03 июня 2010 16:41

У Вінниці презентували іменну марку, присвячену хірургу Миколі Пирогову

Понеділок, 31 травня, 12.06


61-річний голова Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк розповідає про продаж ВАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча":

- Це неординарна ситуація. Понад 50 тисяч народу, які живуть не тільки в Маріуполі, і їхні інтереси - під ударом. Угода проведена. За 240 із чимось мільйонів гривень. При фактичній вартості 2 мільярди доларів.

Прес-конференція триває в залі засідань на 11-му поверсі будівлі адміністрації, що на бульв. Пушкіна, 34.

- Якщо там є склад злочину, то Генеральна прокуратура має відкрити кримінальну справу й розбиратися з власниками, брокером і реєстратором. Просто звинувачувати когось у цій ситуації не можна.

У цей день голова правління і гендиректор комбінату 71-річний Володимир Бойко поїхав до Києва для зустрічей в уряді та Адміністрації президента. Саме його звинувачували в продажу заводу невідомим росіянам. Однак, Бойко заявляв, що підприємство атакували рейдери, а він ні з ким ніколи не домовлявся про продаж акцій комбінату.

А в цей час:


28-річна Олена Попадинець та 29-річна Марина Керита розповідають офіціанту в ужгородському ресторані "Деца у нотаря", що святкують Міжнародний день блондинок. Той думає: дівчата хильнули зайвого.

- Кудись телефонував, уточнював, а потім приніс нам по вершковому десерту із фруктами. Вибачився, що не знав про такий день, - каже Олена. - В інтернеті побачила, що є таке свято. Я народилася білявкою, тому для мене це важливо.


47-річний Юрій Малько з міста Комсомольськ на Полтавщині на галявині біля залізничної колії станції Золотнішино роздає інтерв'ю журналістам. Годину перед тим він побив світовий рекорд: протягнув на метр 22 залізничні вагони вагою 500 т.


У холі адмінбудівлі "ТЕЦ-5" у селі Подворки Дергачівського району Харківщини прощаються з 65-річним Геннадієм Вороновським. Депутат облради й колишній керівник теплоцентралі помер 28 травня.

- Біда. Чотири місяці тому поховав дружину. Вона теж у нас працювала, - перешіптуються дві жінки.

Вороновський - Герой України, заслужений енергетик.


У столичному палаці "Україна" триває забіг дітей в повзунках "Бебі-драйв-2". Вдягнених у однакові жовто-гарячі футболки малюків ділять на вікові групи, наклеюють на кожного номер та відпускають на м'який мат.

У віковій групі від 2 до 3 років швидше за всіх під п'ятим номером повзе 2-річна Олександра. З іншого боку мати Даша Соколовська заохочує її шоколадкою. Дівчинка успішно долає 4-метрову дистанцію. Отримує диплом та іграшки.


У Вінниці презентують іменну марку, присвячену хірургу Миколі Пирогову. Випустили 200 марок до 200-річчя з дня його народження.

- За правилами Всесвітньої поштової спілки, така марка може випускатися раз на 50 років, - каже голова Вінницької обласної організації філателістів Юрій Козак.


54-річна Світлана Москаленко в селі Канищів Мурованокуриловецького району на Вінниччині з доньками Наталією, Євгенією та Лілією збираються по гриби до місцевої посадки. За кілька годин жінки їх приготують і з'їдять на обід. Увечері родину привезуть до реанімації районної лікарні з отруєнням.




В Ялтинському зоопарку "Казка" народився амурський леопард. Усього в природі їх не більш як 30.

28 травня в Києві викрали 22-річну студентку Інституту міжнародних відносин Ірину Лазаренко, дочку екс-заступника голови Фонду держмайна Сергія Лазаренка. Дівчину заштовхали в білий мікроавтобус, щойно вона вийшла зі своєї машини біля гуртожитку інституту.



Цитати

"У КПУ і у БЮТ є одна спільна риса - це демагогія. І є одна риса, яка їх роз'єднує: якщо КПУ - це просто демагогія, то БЮТ - це демагогія у вишиванці"

Віктор ЮЩЕНКО, третій президент України

"Тільки за чотири місяці цього року 120 злочинів скоїли із застосуванням вогнепальної зброї й вибухівки. У нас що, Ірак?"

Геннадій МОСКАЛЬ, народний депутат від НУ-НС, про проект закону, що дозволить купувати травматичну зброю всім громадянам


Цифри

$1,2 млн коштує годинник київського мера Леоніда Черновецького Sky Moon Tourbillon від Patek Philippe, який він одягнув на засіданні ради регіонів у Львові. Подібний  годинник носить американський мільярдер Білл Ґейтс.

20 суконь і п'ять пар взуття візьме на конкурс "Міс Всесвіт" учасниця від України Анна Пославська.

2 тижні не можна купатися одеситам у Чорному морі через десятки тонн фекалій, що потрапили з каналізації.



Анекдоти

- Куме, чули, "Запоріжсталь" продали росіянам? Невже Ахметов уже не головний спонсор Януковича?

- А навіщо Януковичу гроші Ахметова, коли в нього гроші всієї країни?!

Політична рокіровка в Україні: до влади прийшла організована злочинність.

Неорганізована перейшла в опозицію.

- Черговий конфуз Януковича! Він переплутав Буковель із Буковиною.

- Та це він вирішив підкинути новий привід для жартів, щоб скоріше забули за вінок.

- Не підкажете адресу сайта президента України?

- Записуйте: "Янукович, собака, України, крапка, нет!"

Сейчас вы читаете новость «У Вінниці презентували іменну марку, присвячену хірургу Миколі Пирогову». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть