Ексклюзивы
четверг, 25 ноября 2010 13:15

Треба випити 3 літри слини інфікованої людини, щоб заразитися на СНІД через поцілунок

Понеділок, 29 листопада

Перший прощальний концерт Михайла Поплавського пройшов 14 грудня 1999-го. "Не переживайте, прощальний у цьому столітті", - заспокоював Михайло Михайлович. На його прощальному концерті 2005-го виступав Томас Андерс з Modern Talking. "Проект "Співаючий ректор" вичерпав себе два роки тому. Ми виконали його на 200%", - казав Поплавський перед концертом 2006-го. Для прощального концерту-2010 схуд на 14 кілограмів.

Прощальний концерт Михайла Поплавського

19.00, Київ, Палац "Україна", вул. Велика Васильківська, 103

Вівторок, 30 листопада

Знущаннями коханої Ванди насолоджується Северин, герой "Венери в хутрі" Леопольда фон Захер-Мазоха. Спектакль поставила Таїсія Литвиненко до свого 75-ліття. Каже: "Зіграла б Венеру, якби років ген-ген-ген тому був режисер, який хотів би її ставити. Бо жодна з моїх учениць немає тих якостей, які мала і маю я - сексуальності, сексапільності. Це те, чого не виховаєш. Щось таке є в Альбіні Сотниковій. А я заводила мужчин нараз". Литвиненко - дружина керівника театру Федора Стригуна. "Удома я голова, а в театрі - він. Бувало, ревнувала. Але я тільки гляну - і все. Він вже біля мене".

Вистава "Венера в хутрі" Леопольда фон Захер-Мазоха в постановці Таїсії Литвиненко

19.00, Львів, Національний академічний український драматичний театр ім. Заньковецької, вул. Лесі Українки,1

Середа, 1 грудня

Треба випити 3 літри слини інфікованої людини, щоб заразитися на СНІД через поцілунок.

Презерватив захищає в 98% випадків. 171 пара, в якій один із партнерів був інфікованим, декілька років поспіль постійно користувалися презервативами. Трьом партнерам ВІЛ-інфекція передалася.

За однією з версій учених, до Європи СНІД потрапив після пересадки яєчок інфікованих африканських шимпанзе старіючим багачам.

ВІЛ-позитивна людина не зобов'язана повідомляти роботодавцеві про свій статус.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Четвер, 2 грудня

"Если тебя не прет то, что я пою, значит у тебя просто недостаточно высокий IQ", - начитує   свою пісню російський репер Іван Алєксєєв, відомий як Noize MC. Говорить, що його музика не подобається ботанам і гопникам. - Першим гумор здається занадто витонченим, а другі в нього просто не в'їжджають. Інтелігенція ж моєму гурту симпатизує".

Концерт Noize MC

19.00, Київ, клуб Crystal Hall, Дніпровський узвіз, 1

П'ятниця, 3 грудня

"Коли ремонтував помешкання, попросив, щоб зробили його під готельний номер, - каже російський співак Сергій Шнуров. - Я звик жити в готелях, там почуваюсь, як удома. Як тільки моє житло набуло вигляду готельного номера, одразу відчув себе затишно й тепло. У мене в квартирі немає нічого, що говорило би про людину, яка там мешкає. Це простір, де я на годину, на дві. Утім, як і в житті. Ми всі тут у готелі".

Під час київського концерту артист зупиниться в чотиризірковому готелі. Особливих вимог до житла й побуту в райдері не висуває.

Концерт Сергія Шнурова з гуртом "Рубль"

20.00, Київ, Crystal Hall, вул. Дніпровський спуск, 1

Субота, 4 грудня

Фільм The Last Station про останні тижні життя Льва Толстого знімали за однойменним романом Джея Паріні. Книжка написана за щоденниками російського письменника та його близьких. Софію Андріївну, дружину Толстого, зіграла британська акторка Гелен Міррен. Її дід, російський дипломат Петро Миронов, перебрався до Великої Британії під час революції 1917-го. Ще один пращур Міррен - фельдмаршал Михайло Каменський. Його в романі "Війна і мир" згадував Лев Толстой.

Фільм The Last Station Майкла Гоффмана

Київ, кінотеатр "Жовтень", вул. Костянтинівська, 26

Неділя, 5 грудня

Прибиральницею Маріїнського театру в Санкт-Петербурзі починала оперну кар'єру Анна Нетребко. Заробляла 60 рублів. Квитки на її київський концерт коштують до 6 тисяч гривень. Диск "Анна Нетребко - Жінка. Голос" 2004-го побив продажі дисків Бейонс і Брітні Спірс. На одному з відео Нетребко плаває в купальнику на надувному матрасі. При цьому виконує "Пісню до місяця" з опери Антоніна Дворжака "Русалка". В інтерв'ю журналу Playboy Нетребко говорить: "Пам'ятаю всі партії, бо розумію, про що співаю. Лише французькою просто повторюю звуки, як мавпа".

Концерт Анни Нетребко

19.00, Київ, Палац "Україна", вул. Велика Васильківська, 103

Сейчас вы читаете новость «Треба випити 3 літри слини інфікованої людини, щоб заразитися на СНІД через поцілунок». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть