Ексклюзивы
четверг, 07 апреля 2011 13:46

Треба ставити Калитвинцева

21 квітня мають призначити головного тренера футбольної збірної України. Думаю, треба затверджувати Юрія Калитвинцева.

Розумію, що це не зовсім логічно. Він не заслужив цього - з огляду на якість гри національної команди. Але проблема в тому, що у нас немає тренерської школи. Українська збірна ніколи не демонструвала привабливий футбол. Тільки в окремих матчах. Однак усі дивилися на це крізь пальці, а нині, за рік до старту Євро-2012, схаменулися. Пізно.

Чим раніше ми ризикнемо й дамо шанс перспективному наставникові, тим більше виграємо у майбутньому. Але за умови, що не вимагатимемо від Калитвинцева видовищної гри і перемог у кожному товариському матчі. Тоді й інші молоді вітчизняні фахівці побачать, що у них є хороші перспективи на батьківщині.

Звичайно, за великі гроші можна запросити маститого іноземця. Хоч яке важливе домашнє Євро, життя триватиме й після нього. Тому я б ризикнув поставити на свого - на Калитвинцева.

Взагалі ж проблема глибша. У нас немає тренера не тільки національної збірної, а й юнацьких команд. Наставники останніх просто працевлаштовані - завдяки тому, що пройшли через київське "Динамо", клуб президента ФФУ Григорія Суркіса.

Сейчас вы читаете новость «Треба ставити Калитвинцева». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть