Ексклюзивы
четверг, 23 сентября 2010 12:07

Скількох друзів утратили через кохання?

 

Людина втрачає в середньому двох друзів, коли знаходить кохання. До такого висновку дійшли вчені з Оксфордського університету. Вони попросили 540 осіб старше 18 років оцінити, як змінилася кількість їхніх друзів під початку чергового роману.

Ми запитали: кого ви втрачали, коли закохувалися?


"Коли вийшла вдруге заміж, то розсварилася із дочкою. Зараз навіть не спілкуємося, вона мене зневажає. Категорично не прийняла мого чоловіка, а я не хочу зрозуміти її. Те саме із бабусею, яка мене дуже любила. Вона сказала, що в жінки повинен бути тільки один чоловік. Як у неї, наприклад. Вона залишилася вдовою у 36 років, і більше заміж не виходила"

Сніжана УСОВА, 39 років, домогосподарка, Ізмаїл Одеської області

"У 20 років була дурепою: коли закохалася, втратила всіх друзів. Дуже любила чоловіка, завагітніла від нього. А він вимагав припинити спілкуватися з друзями, дуже ревнував. Прожили всього два роки разом. Він виявився дебілом рідкісним. Нічим ніколи не допомагав. Мої батьки допомагали і з дитиною, і з харчуванням. Так досі й не спілкуюся з друзями дитинства, навіть не знаю де їх шукати. А в 28 років уже голова на плечах була. Коли вдруге вийшла заміж, то не тільки не втратила, а навпаки - придбала нових знайомих".

Ірина ЧАЙКОВСЬКА, 29 років, підприємець, Київ


"Колись возив товари з Росії в Україну. В потязі познайомився з жінкою, закохався, стосунки зав'язалися. Дружина дізналася. Спочатку скандали, потім жили окремо, згодом розлучилися. Із жіночкою тією я був недовго, вона заміжня. А щодо дружини не жалкую, бо ми були абсолютно різні".

Андрій ЗАДОРОЖНИЙ, 41 рік, спортивний тренер, Запоріжжя


"Почала зустрічатися з хлопцем і взагалі забула про одну дуже хорошу подружку. Понад рік не спілкуємося".

Катерина ФІРЮЛІНА, 20 років, студентка, Донецьк


"Усіх друзів розгубив, бо вони не подобалися моїй дружині. Її в кожному щось своє дратувало, а в основному те, що багато п'ють. Вона весь час мене пиляла, закочувала грандіозні скандали. От поступово й припинив з усіма спілкуватися. Дуже-дуже рідко бачимося. Хтось образився, хтось зрозумів. Тим більше, усі вони були з нею знайомі й знали як вона мене діставала".

Євген НЕЧИПОРУК, 31 рік, програміст, Київ

Сейчас вы читаете новость «Скількох друзів утратили через кохання?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть