Ексклюзивы
четверг, 30 сентября 2010 12:56

"Дніпру" потрібен Блохін

- Останні невдачі "Дніпра" я не пов'язував би тільки з персоною колишнього тренера Володимира Безсонова. Відповідати за них мають і футболісти, які не завжди грали так, як уміють. Думаю, саме відсутність порозуміння між Безсоновим та командою стала причиною негативних результатів.

Я залишив би біля керма команди Вадима Тищенка, нинішнього виконувача обов'язків. Він - грамотний фахівець, давно в команді, уміє знайти спільну мову з футболістами. Проблема тільки в тому, що Тищенко не хоче очолювати тренерський штаб.

Хуанде Рамос за межами Іспанії ніде себе не проявив

Серед вільних фахівців мені найбільше імпонує кандидатура Олега Блохіна. "Дніпру" потрібен жорсткий та водночас харизматичний наставник. Команда грати вміє, просто треба особистість, навколо якої об'єдналися б. Блохін саме такий. Його невдачі в "Москві" та "Чорноморці" до уваги не беру - там були проблеми з комплектацією. А за відсутності матеріалу навіть топ-тренер безсилий. Не він же виходить на поле, а гравці.

Я проти кандидатури іноземця. По-перше, не вірю, що людина без знання мови зможе точно донести свої ідеї футболістам. По-друге, європейський підхід до справи вітчизняні гравці не сприймають: коли подібним чином намагався працювати Протасов, нічого з цього не вийшло.

Кажуть про іспанця Хуанде Рамоса. Але ж він за межами своєї країни ніде себе не проявив: ані а англійському "Тоттенхемі", ані в російському ЦСКА. То навіщо запрошувати його до Дніпропетровська?

Сейчас вы читаете новость «"Дніпру" потрібен Блохін». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть