Ексклюзиви
четвер, 30 вересня 2010 12:56

"Дніпру" потрібен Блохін

- Останні невдачі "Дніпра" я не пов'язував би тільки з персоною колишнього тренера Володимира Безсонова. Відповідати за них мають і футболісти, які не завжди грали так, як уміють. Думаю, саме відсутність порозуміння між Безсоновим та командою стала причиною негативних результатів.

Я залишив би біля керма команди Вадима Тищенка, нинішнього виконувача обов'язків. Він - грамотний фахівець, давно в команді, уміє знайти спільну мову з футболістами. Проблема тільки в тому, що Тищенко не хоче очолювати тренерський штаб.

Хуанде Рамос за межами Іспанії ніде себе не проявив

Серед вільних фахівців мені найбільше імпонує кандидатура Олега Блохіна. "Дніпру" потрібен жорсткий та водночас харизматичний наставник. Команда грати вміє, просто треба особистість, навколо якої об'єдналися б. Блохін саме такий. Його невдачі в "Москві" та "Чорноморці" до уваги не беру - там були проблеми з комплектацією. А за відсутності матеріалу навіть топ-тренер безсилий. Не він же виходить на поле, а гравці.

Я проти кандидатури іноземця. По-перше, не вірю, що людина без знання мови зможе точно донести свої ідеї футболістам. По-друге, європейський підхід до справи вітчизняні гравці не сприймають: коли подібним чином намагався працювати Протасов, нічого з цього не вийшло.

Кажуть про іспанця Хуанде Рамоса. Але ж він за межами своєї країни ніде себе не проявив: ані а англійському "Тоттенхемі", ані в російському ЦСКА. То навіщо запрошувати його до Дніпропетровська?

Зараз ви читаєте новину «"Дніпру" потрібен Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути