четверг, 11 августа 2011 16:05

Найменше шансів у "Дніпра"

Українські клуби дізналися суперників у матчах плей-оф за право зіграти в груповому турнірі Ліги Європи.

Вважаю, найбільші шанси пройти туди має київське "Динамо". Віце-чемпіону України протистоятиме "Літекс", найсильніша команда Болгарії. Таких опонентів кияни мають долати, аби не зганьбити себе.

Погано те, що через травму може не зіграти Олег Гусєв. Вважаю його найсильнішим футболістом нинішнього "Динамо". Але все одно: 80 відсотків на користь киян.

Гусєва вважаю найкращим у "Динамо"

"Металісту" не пощастило. Суперник - "Сошо", а французькі клуби дуже сильні тактично. До того ж, харків'яни мають проблеми в обороні. 50 на 50.

"Дніпро" розчаровує в чемпіонаті. Дуже песимістично налаштований стосовно цієї команди за нинішньої тренера, іспанця Хуанде Рамоса. Гра не вибудована й некерована. Ставлю 60 відсотків на загальний успіх англійського "Фулхема".

"Ворскла" гратиме з румунським "Динамо". Досвід тренера Миколи Павлова й новачка команди Сергія Закарлюки - козирі полтавців. 51 на 49 на користь"Ворскли".

"Карпати" мають непогані шанси переграти грецький ПАОК. Торік львів'яни набули єврокубкового досвіду. Правда, в чемпіонаті їхні справи йдуть погано, але це тимчасово: поєдинки проти "Шахтаря" та "Динамо" підтвердили потенціал "Карпат".

Сейчас вы читаете новость «Найменше шансів у "Дніпра"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть