четвер, 11 серпня 2011 16:05

Найменше шансів у "Дніпра"

Українські клуби дізналися суперників у матчах плей-оф за право зіграти в груповому турнірі Ліги Європи.

Вважаю, найбільші шанси пройти туди має київське "Динамо". Віце-чемпіону України протистоятиме "Літекс", найсильніша команда Болгарії. Таких опонентів кияни мають долати, аби не зганьбити себе.

Погано те, що через травму може не зіграти Олег Гусєв. Вважаю його найсильнішим футболістом нинішнього "Динамо". Але все одно: 80 відсотків на користь киян.

Гусєва вважаю найкращим у "Динамо"

"Металісту" не пощастило. Суперник - "Сошо", а французькі клуби дуже сильні тактично. До того ж, харків'яни мають проблеми в обороні. 50 на 50.

"Дніпро" розчаровує в чемпіонаті. Дуже песимістично налаштований стосовно цієї команди за нинішньої тренера, іспанця Хуанде Рамоса. Гра не вибудована й некерована. Ставлю 60 відсотків на загальний успіх англійського "Фулхема".

"Ворскла" гратиме з румунським "Динамо". Досвід тренера Миколи Павлова й новачка команди Сергія Закарлюки - козирі полтавців. 51 на 49 на користь"Ворскли".

"Карпати" мають непогані шанси переграти грецький ПАОК. Торік львів'яни набули єврокубкового досвіду. Правда, в чемпіонаті їхні справи йдуть погано, але це тимчасово: поєдинки проти "Шахтаря" та "Динамо" підтвердили потенціал "Карпат".

Зараз ви читаєте новину «Найменше шансів у "Дніпра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути