Ексклюзивы
среда, 22 февраля 2012 17:59

"На тому конкурсі все нечесно й усе вже куплено"

 

Субота, 18 лютого, 15.25

- Дуже переживала, бо всі казали: "На тому конкурсі все нечесно й усе вже куплено". Але я подумала, що вийду й зроблю свою справу. Навіть мій продюсер сказав: "Просто вийди, пташко, і заспівай так, як умієш, від душі", - каже співачка 32-річна Гайтана, повертаючись зі сцени знімального майданчику Першого національного каналу. 5 хвилин тому її оголосили переможницею фіналу відбірного конкурсу на Євробачення.

Виступ Гайтани був на межі зриву. За чотири дні до того вона застудилася, лікарі заборонили співати щонайменше тиждень.

- Ще сьогодні зранку, коли я вирішила співати, мій лікар запитав: "І як ти збираєшся це робити?" Я попросила Бога й усе вийшло.

У фінальному відборі до Євробачення брав участь 21 співак. Найімовірнішою претенденткою вважали 18-річну Ренату Штіфель із Ужгороду. Слова та музику пісні Love In Sunlight Rays їй написала учасниця Євробачення-2010 Альоша. Рената перемогла у СМС-голосуванні глядачів. Однак судді поставили їй невисокі бали.

Фінал Євробачення відбудеться 24-25 травня в Баку. На підготовку до нього Гайтані необхідно щонайменше півмільйона євро

А в цей час:

30-річний Володимир Книш сидить у машині Jeep Cherokee на вул. Островського, недалеко від вінницького залізничного вокзалу. Попереду на проїжджій частині стоїть тролейбус та близько 15 машин, позаду - стільки ж. У цей час телефонує мобільний.

- Сонечко, я вже їду, застряв у пробці, - виправдовується перед нареченою Іриною, яка чекає його біля рацсу на розпис. - Квіти купив, обручки в мене. Зараз цей чортовий тролейбус з'їде з дороги і я миттю долечу. Я ж не винен, що в них лінія обірвалася. Ремонтники роблять, зараз закінчать. Тут нема як об'їхати.

На власне весілля Володимир спізниться на годину.

- Іра мене дочекалась, але була заплакана, косметика змилась, а обличчя розпухло від сліз, - розповідатиме Володимир. - Теща досі дорікає тією пробкою, каже, що не хотів женитися.

21-річна Мирослава Панчишин гортає каталог випускних суконь в ательє мод у центрі Львова. Вона цьогоріч закінчує навчання на географічному факультеті Університету імені Франка. Через Євро-2012 випускні бали у львівських вузах перенесли на червень - на місяць раніше. Кравчині вже приймають замовлення на випускне вбрання.

- Мені ця подобається, лососевого кольору, коротка, з шифону, - Мирослава показує швачці фото моделі в сукні силуету "пісочний годинник".

- Коротке платтячко - хіт сезону, торік усі просили пишне й повітряне, - каже  майстриня Валентина Місюріна, 38 років.

Обміряє груди, талію й стегна дівчини.

- Ви мені шийте на розмір меншу. То я після зими така повна стала, а перед випускним на дієту сяду, кілограми три скину, - крутиться перед дзеркалом Мирослава Панчишин.

Дає швачці 200 грн завдатку. За всю роботу та запросила 600 грн. Готову сукню обіцяє на початок квітня.

Головний лісничий Чортківського лісгоспу Роман Попіль, 40 років, разом із єгерами приїжджає до лісництва біля села Колиндяни на Тернопільщині. Дістають зі службової "Ниви" по мішку зерна й буряків для звірів.

- Корми передаємо майстрам лісу, а потім їх розвозять на фірах і санях по кормушках і годівельних майданчиках. У нас 13 лісництв у господарстві, усі за день не об'їдеш. Але лісники знають, де корми закінчуються, де треба додати, - розповідає Роман Йосипович.

Загалом у лісгоспі для підгодівлі тварин розкладено майже 3 т сіна, 550 кг кормових віників, 530 кг кукурудзи, 1350 кг зерновідходів, 2 т силосу й 750 кг кормових буряків.

44-річний Олександр Костенко з міста Тальне Черкаської області бере замазку "холодне зварювання" й іде ремонтувати розширювальний бачок своєї сусідки 73-річної Людмили Пилипівни. Той почав протікати. Через це жінка не може включити котла на повну потужність.

- Треба помогти, бо зранку було 18 градусів морозу. Якщо котел стоятиме лише на пальнику, то температура в хаті опуститься до 10-12 градусів тепла. Зварити новий розширювальний бачок - дороге задоволення. Думаю, гривень у 300 обійдеться. Зараз його замастю й два місяці протримається. А тітка Люда хай накопичує гроші з пенсії, бо все одно без нового не обійтися.

Що світ дізнався про Україну за тиждень

"Будь корисною - інакше тебе вб'ють", - напучувала 8-річну Лідію незнайома жінка, проводжаючи на примусову роботу до гітлерівської Німеччини. Дівчинка з Буковини втратила все - її мати замордували нацисти за допомогу євреям, хату спалили, батька вбили радянські військові. Однак, Ліді вдалося вижити й захистити себе. Історія її життя стала основою книжки "Збираючи бомби для Гітлера". Днями її видали в Канаді.

Новим містом-побратимом містечка Бандера в штаті Техас стала українська Тисмениця. За це проголосувала громада Бандери, у якій трохи більше як тисяча людей. Про це пише місцева газета Bandera Bulletin, доповнюючи новину фотографією пам'ятника Степану Бандері та його докладною біографією. Бандеру в матеріалі називають героєм України.

"Знов українські жінки використали свої груди, щоб зробити заяву", - так американське видання Gather прокоментувало акцію FEMEN перед індійським посольством у Києві. Жінки роздяглися й зірвали індійський прапор у відповідь на рішення Делі ввести візовий режим для жінок із країн колишнього Радянського Союзу. Так Індія хоче обмежити приток повій слов'янського походження. Активістки FEMEN тримали транспаранти з гаслами "Ми не повії!" та "Вимагаємо вибачень!" Дівчатам тепер загрожує чотирирічне ув'язнення за паплюження державного прапора.

 

Із 13 лютого працівники Державтоінспекції отримали право відбирати автомобілі у власників, якщо ті не платять кредит, квартплату, штрафи або аліменти. Таке розпорядження видав уряд. Щоб повернути машину, потрібно буде погасити борг. Інакше її продадуть.

Визнати закон про обмеження пенсій суддям неконституційним вимагає пленум Верховного Суду від Конституційного. Ним передбачено, що максимальна пенсія для суддів має становити не вище 9 тис. грн. Доcі вони могли розраховувати на 18 тис. грн.

 

18 000 000

доларів коштує найдорожчий особняк в Україні. Він розташований у передміст

 

"Мене будь-які санкції щодо моєї країни не тішать хоча б тому, що всі вони все одно обернуться не проти правлячого класу олігархів, а проти мільйонів пересічних українців. І радіти з того, що хтось погрожує Україні санкціями, - це дуже схоже на тактику більшовиків під час Першої імперіалістичної війни: домогтися програшу Росії й повного розвалу в країні для того, щоб захопити в ній владу. Ця аналогія мені дуже не подобається"

Оксана ЗАБУЖКО, письменниця, про погрози Заходу українській владі вдатися до санкцій проти нашої країни

 

 

Учені підрахували, що при збереженні нинішніх темпів подорожчання російського газу 2012 року буде вигідно опалювати вугіллям, 2013-го - дровами, а 2014-го - портретами президента Януковича, купленими за рахунок бюджету по тендеру.

Голова податкової пояснив велику кількість донецьких у його конторі високим рівнем "Донбаської школи менеджменту".

- Причому кращих випускників цієї школи зазвичай випускають за амністією.

У військкоматі начальник запитує призовника:

- Ну що, 200 баксів чи армія?

Призовник показує камеру й відповідає:

- Білий квиток чи YouTube?

 

Сейчас вы читаете новость «"На тому конкурсі все нечесно й усе вже куплено"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть