Ексклюзивы
четверг, 21 апреля 2011 15:51

Міська рада Донецька встановила податок на житлову нерухомість

 

Неділя, 17 квітня, 14.15

- Таке свято велике, Вербна неділя. А вони понаряджалися, шабаші влаштовують, - двірничка припиняє мести Андріївський узвіз у Києві.

Відставляє мітлу й дивиться на 20 дівчат, які піднімаються сходами на Замкову гору. Через 15 хв.  компанія у відьомських капелюхах і з мітлами підстрибуватиме на верхівці. Вдаватимуть, що злітають у небо. Приурочили це до Фестивалю еротичного танцю "Шабаш",який відбудеться в Києві у Великодню ніч.

- Брехня, що відьми на мітлах літають, - каже 24-річна Олена, одна з них. - Відьми - звичайні жінки. Дітям вечерю зготують, присплять чоловіка та їдуть на шабаш на таксі. Київські відьми зустрічаються на Лисих горах. Наймагічніша з них - Дівич-гора на Видубичах. За легендою, до її підніжжя приплив скинутий із Володимирської гори ідол Перуна з бісом усередині. Відтоді там нечисть господарює. Замкова - найкривавіша, тут відьом палили.

А в цей час:

Голова селища Шишаки на Полтавщині Олександр Тутка, 38 років, їде центром на авто Dacia Logan. Перевіряє, як комунальники напередодні прибрали вулиці.

Через 15 год., о 5.20, йому зателефонує родич-міліціонер. Скаже, уночі хтось звалив 4-метровий пам'ятник Леніну біля райдержадміністрації. Тутка виїде на місце. Обшитий міддю залізобетонний монумент лежить на спині. На грудях вождя велика дірка від удару.

- У понеділок в обід пригнали кран, завантажили, відвезли в ангар, - говорить Олександр Іванович. - Коштів на реставрацію треба буде чимало. До 22 квітня, дня народження Леніна, не відновимо.

22-річний Олександр Мушта стоїть на околиці Холодноярського лісу в селі Мельники Чигиринського району Черкащини. Приїхав на відзначення 91-х роковин загибелі отамана Василя Чучупаки. Того дня з усієї України сюди з'їхалися 10 тис. людей. На краю лісу триває інсценізований бій холодноярців з більшовиками.

- Відчуття, наче на війну попав, - каже Олександр. - Стріляли з гвинтівок, не шкодували патронів. Кого "убили", той прямо в багно падав. Замість гранат кидали потужні петарди. Одна вибухнула біля "мертвого", він аж здригнувся. Під кінець викотили "Максим". Навощений кулемет - як справжній.

33-річна киянка Оксана Горбач з вул. Північної йде на ринок "Оболонь" біля метро "Героїв Дніпра". Між дев'ятиповерхівкою та входом на ринок бачить обгорілі залишки кафе "Рафшан і Джумжуд". Згарищем ходить розчервоніла дівчина років 20. Плаче, носить стос паперів.

- Усе вигоріло, розплавилося, - каже Оксана. - Замість кафе, стільців і столів стирчать металеві каркаси.

Кафе назвали на честь героїв комедійного серіалу "Наша Russia". На вітрині висів портрет російського шоумена Михайла Галустяна. Загорілося в суботу о 23.45. Окрім приміщення й меблів, згоріли барна стійка, бензоріз і холодильник марки LG. Причини невідомі.

Що робили минулого тижня в міліції

Шістьох інспекторів ДАІ у Рівненській області звільнили з роботи за фальшування 16 протоколів про порушення правил дорожнього руху. За ними одні й ті ж люди спершу їздили нетверезі, а потім - переходили дорогу в забороненому місці.

З початку року в міських і районних відділах міліції померли 13 людей.

40-річний прапорщик упродовж 2009-2010 років убив трьох літніх жінок і скоїв кілька крадіжок. Це встановила прокуратура Харківської області. Міліціонер проникав у будинки, викрав речей на 20 тис. грн. Також знімав номери з автівок і повертав їх власникам за гроші.

 

У Дніпропетровську живуть уже менше 1 млн людей, станом на 1 березня 2011року. В Україні чотири міста-мільйонники - Київ, Харків, Одеса, Донецьк.

Укрзалізниця до 2012 року запустить двоповерхові пасажирські потяги. Курсуватимуть між Харковом і Полтавою. Чеська компанія Skoda продасть 20 локомотивів до них.

20-хвилинний трилер, комедію і соціальну драму "Жах чупакабри" презентують у Києві на фестивалі "Кінофронт-2011". Село П'ятигори, за сюжетом, тероризує невідомий хижак. Міліція нічого не робить. Місцевий фермер самостійно бореться з чупакаброю.

Міська рада Донецька встановила податок на житлову нерухомість. За кожен квадратний метр квартири площею понад 120 власник платитиме 1% мінімальної зарплати - 960 грн. 2,7% мінімальної зарплатні платитимуть за кожен метр будинку площею понад 250 кв. м. Податок стягуватимуть щорічно, з 1 січня 2012-го.

У Харкові в купе потягу Полтава-Москва митники знайшли папуг ара, какаду, жако і сову. Птахів заховали у дерев'яних коробках на верхній полиці двоє громадян України. Сказали, що везуть кошенят.

136 000 000 фунтів стерлінгів заплатив мільярдер Рінат Ахметов за пентхаус площею 2,2 тис. кв. м у Лондоні на вул. Найтсбрідж.

56 613 осіб - на стільки стало менше приватних підприємців за перші три місяці 2011 року, за даними Податкової адміністрації.

1600 гривень коштує одяг рядового міліціонера. Міністерство планує витратити на форму правоохоронців 33,36 млн грн.

7 000 600 гривень викрали хакери з банківського рахунку однієї з фірм у Черкасах. Вони підібрали паролі доступу до системи "Клієнт-банк".

"Працівники прокуратури у повсякденній діяльності керуються не Конституцією і законами, а "правилами-понятіями". Вони передаються виключно усно і під великим секретом від батька до сина. Вибачаюсь, від попередника до наступника"

Ігор Головань, адвокат, про те, як діє в країні прокуратура

"Азійська країна вийшла з пропозиціями до нас щодо закупівлі квашених огірків у необмеженій кількості. В Іраку півлітрова банка цього продукту коштує 5 доларів. Вони готові зараз провести розрахунки"

Леонід Гураль, заступник голови Хмельницької облдержадміністрації, про те, що Ірак хоче купувати в Україні квашені огірки

"Чому забуті традиційні українські цінності? Не треба нити, треба брати лопату і годувати свою сім'ю"

Микола Азаров, прем'єр-міністр, закликає усіх садити городи, аби не купувати дорогі овочі

Анекдоти

- Куме, ви чули: прем'єр Азаров минулого тижня закликав українців взяти лопати і забезпечити себе їжею?

- Черв'яків накопати, чи що?

Дід із бабою померли, потрапили у рай. Навколо співають пташки, з дерев звисають екзотичні фрукти, тихо грає музика. Дід раптом б'є бабу у вухо.

- За що?

- Бо все ти винна, зі своїми кашами та дієтами. Давно би тут були!

- Юрій Гагарін був першою людиною, яка полетіла у космос.

- А Леонід Черновецький - першою людиною, яка прилетіла з космосу!

 

Сейчас вы читаете новость «Міська рада Донецька встановила податок на житлову нерухомість». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть