четвер, 21 квітня 2011 15:51

Міська рада Донецька встановила податок на житлову нерухомість

 

Неділя, 17 квітня, 14.15

- Таке свято велике, Вербна неділя. А вони понаряджалися, шабаші влаштовують, - двірничка припиняє мести Андріївський узвіз у Києві.

Відставляє мітлу й дивиться на 20 дівчат, які піднімаються сходами на Замкову гору. Через 15 хв.  компанія у відьомських капелюхах і з мітлами підстрибуватиме на верхівці. Вдаватимуть, що злітають у небо. Приурочили це до Фестивалю еротичного танцю "Шабаш",який відбудеться в Києві у Великодню ніч.

- Брехня, що відьми на мітлах літають, - каже 24-річна Олена, одна з них. - Відьми - звичайні жінки. Дітям вечерю зготують, присплять чоловіка та їдуть на шабаш на таксі. Київські відьми зустрічаються на Лисих горах. Наймагічніша з них - Дівич-гора на Видубичах. За легендою, до її підніжжя приплив скинутий із Володимирської гори ідол Перуна з бісом усередині. Відтоді там нечисть господарює. Замкова - найкривавіша, тут відьом палили.

А в цей час:

Голова селища Шишаки на Полтавщині Олександр Тутка, 38 років, їде центром на авто Dacia Logan. Перевіряє, як комунальники напередодні прибрали вулиці.

Через 15 год., о 5.20, йому зателефонує родич-міліціонер. Скаже, уночі хтось звалив 4-метровий пам'ятник Леніну біля райдержадміністрації. Тутка виїде на місце. Обшитий міддю залізобетонний монумент лежить на спині. На грудях вождя велика дірка від удару.

- У понеділок в обід пригнали кран, завантажили, відвезли в ангар, - говорить Олександр Іванович. - Коштів на реставрацію треба буде чимало. До 22 квітня, дня народження Леніна, не відновимо.

22-річний Олександр Мушта стоїть на околиці Холодноярського лісу в селі Мельники Чигиринського району Черкащини. Приїхав на відзначення 91-х роковин загибелі отамана Василя Чучупаки. Того дня з усієї України сюди з'їхалися 10 тис. людей. На краю лісу триває інсценізований бій холодноярців з більшовиками.

- Відчуття, наче на війну попав, - каже Олександр. - Стріляли з гвинтівок, не шкодували патронів. Кого "убили", той прямо в багно падав. Замість гранат кидали потужні петарди. Одна вибухнула біля "мертвого", він аж здригнувся. Під кінець викотили "Максим". Навощений кулемет - як справжній.

33-річна киянка Оксана Горбач з вул. Північної йде на ринок "Оболонь" біля метро "Героїв Дніпра". Між дев'ятиповерхівкою та входом на ринок бачить обгорілі залишки кафе "Рафшан і Джумжуд". Згарищем ходить розчервоніла дівчина років 20. Плаче, носить стос паперів.

- Усе вигоріло, розплавилося, - каже Оксана. - Замість кафе, стільців і столів стирчать металеві каркаси.

Кафе назвали на честь героїв комедійного серіалу "Наша Russia". На вітрині висів портрет російського шоумена Михайла Галустяна. Загорілося в суботу о 23.45. Окрім приміщення й меблів, згоріли барна стійка, бензоріз і холодильник марки LG. Причини невідомі.

Що робили минулого тижня в міліції

Шістьох інспекторів ДАІ у Рівненській області звільнили з роботи за фальшування 16 протоколів про порушення правил дорожнього руху. За ними одні й ті ж люди спершу їздили нетверезі, а потім - переходили дорогу в забороненому місці.

З початку року в міських і районних відділах міліції померли 13 людей.

40-річний прапорщик упродовж 2009-2010 років убив трьох літніх жінок і скоїв кілька крадіжок. Це встановила прокуратура Харківської області. Міліціонер проникав у будинки, викрав речей на 20 тис. грн. Також знімав номери з автівок і повертав їх власникам за гроші.

 

У Дніпропетровську живуть уже менше 1 млн людей, станом на 1 березня 2011року. В Україні чотири міста-мільйонники - Київ, Харків, Одеса, Донецьк.

Укрзалізниця до 2012 року запустить двоповерхові пасажирські потяги. Курсуватимуть між Харковом і Полтавою. Чеська компанія Skoda продасть 20 локомотивів до них.

20-хвилинний трилер, комедію і соціальну драму "Жах чупакабри" презентують у Києві на фестивалі "Кінофронт-2011". Село П'ятигори, за сюжетом, тероризує невідомий хижак. Міліція нічого не робить. Місцевий фермер самостійно бореться з чупакаброю.

Міська рада Донецька встановила податок на житлову нерухомість. За кожен квадратний метр квартири площею понад 120 власник платитиме 1% мінімальної зарплати - 960 грн. 2,7% мінімальної зарплатні платитимуть за кожен метр будинку площею понад 250 кв. м. Податок стягуватимуть щорічно, з 1 січня 2012-го.

У Харкові в купе потягу Полтава-Москва митники знайшли папуг ара, какаду, жако і сову. Птахів заховали у дерев'яних коробках на верхній полиці двоє громадян України. Сказали, що везуть кошенят.

136 000 000 фунтів стерлінгів заплатив мільярдер Рінат Ахметов за пентхаус площею 2,2 тис. кв. м у Лондоні на вул. Найтсбрідж.

56 613 осіб - на стільки стало менше приватних підприємців за перші три місяці 2011 року, за даними Податкової адміністрації.

1600 гривень коштує одяг рядового міліціонера. Міністерство планує витратити на форму правоохоронців 33,36 млн грн.

7 000 600 гривень викрали хакери з банківського рахунку однієї з фірм у Черкасах. Вони підібрали паролі доступу до системи "Клієнт-банк".

"Працівники прокуратури у повсякденній діяльності керуються не Конституцією і законами, а "правилами-понятіями". Вони передаються виключно усно і під великим секретом від батька до сина. Вибачаюсь, від попередника до наступника"

Ігор Головань, адвокат, про те, як діє в країні прокуратура

"Азійська країна вийшла з пропозиціями до нас щодо закупівлі квашених огірків у необмеженій кількості. В Іраку півлітрова банка цього продукту коштує 5 доларів. Вони готові зараз провести розрахунки"

Леонід Гураль, заступник голови Хмельницької облдержадміністрації, про те, що Ірак хоче купувати в Україні квашені огірки

"Чому забуті традиційні українські цінності? Не треба нити, треба брати лопату і годувати свою сім'ю"

Микола Азаров, прем'єр-міністр, закликає усіх садити городи, аби не купувати дорогі овочі

Анекдоти

- Куме, ви чули: прем'єр Азаров минулого тижня закликав українців взяти лопати і забезпечити себе їжею?

- Черв'яків накопати, чи що?

Дід із бабою померли, потрапили у рай. Навколо співають пташки, з дерев звисають екзотичні фрукти, тихо грає музика. Дід раптом б'є бабу у вухо.

- За що?

- Бо все ти винна, зі своїми кашами та дієтами. Давно би тут були!

- Юрій Гагарін був першою людиною, яка полетіла у космос.

- А Леонід Черновецький - першою людиною, яка прилетіла з космосу!

 

Зараз ви читаєте новину «Міська рада Донецька встановила податок на житлову нерухомість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути