Ексклюзивы
среда, 28 декабря 2011 19:04

Купив один білет і виграв 40 тисяч гривень

 

Увечері в суботу до лотерейного кіоску поблизу столичної станції метро "Арсенальна" підходить 73-річний чоловік із милицею. Ставить її під кіоском, із внутрішньої кишені витягує вузлик із грішми. Купує чотири лотерейні білети "Лото-забава" на 32 грн.

- Краще б собі за ці гроші кусок м'яса взяв, - перешіптуються дві жінки в сусідньому кіоску. Обирають там новорічні листівки. - Раз купиш - і вже став залежний. У мене дочка така сама. З кожної зарплати бере по 12 білетів. Раз виграла 140 гривень.

Чоловік хреститься і ховає лотерейні білети в куртку. Зазирає у салон маршрутки №444.

- По інвалідному посвідченню можна?

- Уже везу двох інвалідів, - каже водій.

Чоловік сідає у тролейбус №38.

- Цей дідок у нас постійний клієнт, - розповідає продавщиця Лариса. - Щотижня купує по чотири білети. Каже: "От стану мільйонером, покладу гроші в банк, продам квартиру і буду по світу їздити". Він сам живе: жінка померла, дітей не було. Грають усі, але старі люди найбільше. Одна пенсіонерка постійно купує. Ходить у порваних чоботах і старій шубі, їсть хліб з водою. Але щотижня купує по п'ять білетів. А якось дідок прийшов: "Наснилося, що в мене воші завелися. Прочитав, що то до грошей. Де я ще гроші можу взяти? Тільки тут". Купив один білет. Через тиждень знову приходить - із коробкою цукерок. Каже, виграв 40 тисяч гривень.

До кіску підходить 12-річний Андрій, купує білет.

- Бабуся дає гроші на обід, а я граю. Раз виграв 100 гривень. Позичив їх мамі. Обіцяла після Нового року віддати з процентами. Купувати лотерею найкраще в понеділок і вівторок до обіду, а в суботу і неділю - з обіду до вечора. Ці дні щасливі для азартних людей. Добре, якщо в білеті є цифри з дня народження. Якщо виграю мільйон, собі й брату накуплю іграшок. Мамі дам трохи на плаття, а здачу покладу в банк.

Сейчас вы читаете новость «Купив один білет і виграв 40 тисяч гривень». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть