Ексклюзивы
четверг, 15 июля 2010 17:04

12 липня в столичному Солом'янському районному відділку міліції помер затриманий киянин

 

Субота, 10 липня, 16.10

Президент Віктор Янукович стоїть перед входом до Лівадійського палацу в Криму. Біля нього - президенти Азербайджану Ільхам Алієв, Вірменії Серж Саргсян, Білорусі Олександр Лукашенко, Казахстану Нурсултан Назарбаєв. Зустрічають кортеж російського президента Дмитра Медведєва. Той виходить із машини та йде до колег. Він у класичному костюмі й краватці.

- Сидеть в галстуке просто мучение, - каже Медведєв. - Я хотел бы искренне от всех нас поздравить Виктора Федоровича Януковича с тем праздником, с юбилеем, который был у него вчера.

Президенти з'їхалися на неформальний саміт глав країн СНД. Їх частують пиріжками з абрикосами та маком, канапками. Розливають мінеральну воду.

- Медведєв вообще ничего не ел и не пил, - розказує офіціант Георгій, 32 роки. Він працює в ресторані "Царська кухня", що обслуговував гостей. - Остальные пили минералку. Виктор Федорович тоже. Спиртного не было.

За годину президенти їдуть святкувати 60-річчя Януковича до Мухалатки. Це за 30 км від палацу. Наступного дня збираються на державній дачі N3. Годували й обслуговували їх київські повари та офіціанти. Для Медведєва, який любить солодке, замовили випічку в ресторані "Ореанда" - кекси, пиріжки з вишнею, булочки із малиною.

Святковий концерт вели Володимир Зеленський та Степан Казанін із "Кварталу-95".

А в цей час:


24-річна Олена Думаленко з Черкас вдруге йде до місцевої ворожки.

- Я була в неї у травні. Наш із чоловіком невеличкий бізнес уже кілька років стоїть на місці. Живемо, можна сказати, в борг. Думаю, може не за того вийшла. Бо стільки ж хлопців було! Ворожка розкинула карти й каже: і не думай кидати чоловіка. У вас усе налагодиться до кінця року. Буде в тебе скоро чимала неприємність. А в серпні буде така радість, що під стелю стрибатимеш. Перше справдилося минулого тижня. У нас відключили гарячу воду, а мала залишила кран відкрученим. Подали воду, і ми затопили три нижні поверхи. Побачу, чи друге справдиться. А це йду, бо нам пропонують непогане співробітництво. Хочу почути, що скаже ворожка.

Та порадила Олені погоджуватися.

У селі Нехаївка Коропського району Чернігівської області вітром завалює дах колишнього складу хімікатів, що на околиці села. Там від сильної зливи ховаються 14-річний Андрій Матвієнко та 68-річний Микола Нагорний. Їх засипає цеглою й шифером. Крики про допомогу чує 54-річний Олександр Омелечко. Він кидається розбирати завали, хтось викликає еменесників. Потерпілих везуть у районну лікарню.

На площі Ринок у Львові голова обласної ДАІ Василь Струс, 48 років, розрізає торт у формі автомобіля. Святкують 50-річчя "ЗАЗ-965", відомого як "горбатий запорожець". На урочистість з'їхалися два десятки власників таких автівок. Наступного дня почався автопробіг Україною. За дев'ять днів власники "горбатих запорожців" планують подолати 3333 км.






11 220

КУЩІВ коноплі виростила 79-річна колишня вчителька на городі в Андрушівському районі на Житомирщині.

61

ДОБУ просидить за ґратами колишній заступник голови НАК "Нафтогаз України" Ігор Діденко, 45 років. 8 червня СБУ порушила справу за фактом розтрати службовцями "Нафтогазу" 11 млрд кубометрів транзитного газу вартістю 33,9 млрд грн, який належав компанії "РосУкрЕнерго".





Анекдоти

Янукович розклеїв фотографії міністрів на банках із водоростями:

- Так, Семиноженко вже вибув, Шуфрич теж ... Табачник... Азаров... Колесніков... А тепер, -  усміхається Янукович начальнику охорони, - несіть восьминога!


Великий подарунок киянам у свій день народження зробив Віктор Федорович - поїхав до Криму.




Житомирська мерія запровадила нову посаду - "старший по будинку" з обов'язками контролювати якість послуг жеків і своєчасну оплату комунальних послуг. "Старший по будинку" звільняється від квартплати. Його обиратимуть на рік.


Головою Конституційного суду України обрали 58-річного донеччанина Анатолія Головіна.

Із серпня 2006-го - суддя КС, із 10 вересня позаторік - заступник голови.


У неділю блискавка вбила чотирьох кіз та їхню господарку, 85-річну жительку села Ново-Фурманове Донецької області. Жінка йшла ввечері пасти худобу, а в цей час починалася гроза.


 

"Я як чоловік, який колись професійно займався боксом, можу розповісти, що таке побиття. Це - коли передніх зубів немає, око запливло, ребра в бандажі, і людина ходить у розкарячку"

Ярослав СУХИЙ, 59 років, депутат від Партії регіонів, про охоронця президента, який заламав журналіста СТБ і кинув на землю під час відвідин Януковичем виставки "Агро-2010"


 

Що робили в міліції минулого тижня


2 липня патрульні на Привокзальній площі в Запоріжжі побили фотокореспондента тижневика "Фокус" Дмитра Стойкова.

Із напарником він повертався до Києва з відрядження. За словами Дмитра, до них підійшли сержант і прапорщик. Сказали, що пити пиво в громадському місці заборонено й попросили відкрити сумки. Дмитро дістав із рюкзака фотоапарат, який міліціонери наказали заховати. Стойков відмовився. Тоді патрульні наділи на нього наручники і вдарили головою об капот свого автомобіля. У Комунарському райвідділі один із патрульних завів Дмитра в громадську приймальню і звелів витрусити на стіл усі речі з рюкзака. На прохання обшукувати при свідках, посадив фотографа на стілець і кілька разів ударив кулаком у груди і в голову. Журналістів тримали у відділку понад 3 год. Зв'язатися з родичами чи адвокатом не давали.

12 липня в столичному Солом'янському районному відділку міліції помер затриманий 29-річний киянин. Міліціонери кажуть, що він був наркотично залежний, і в камері у нього почалася ломка. Вони викликали медиків, але ті відмовилися його госпіталізувати. Чоловіка забрали у відділок 11 липня після заяви його матері: син зберігав у квартирі наркотичні засоби.

Сейчас вы читаете новость «12 липня в столичному Солом'янському районному відділку міліції помер затриманий киянин». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть