Ексклюзивы
понедельник, 14 января 2013 06:00

Продукцію "Уманьхліб" визнали найкращою

Автор: фото: Анна КОРОЛЬ
 

4 січня в Умані на Центральному ринку проходив конкурс-ярмарок виробників хліба. Жителі міста найкращою визнали продукцію підприємства "Уманьхліб".

Близько 9.00 біля дегустаційної ятки "Уманьхліб" зібралися кількадесят людей. Тут дають спробувати п'ять видів хліба, різноманітне печиво і булочки. Також пригощають бутербродами із салом.

— Купую тільки уманський хліб, — каже Марія Черкащук, 75 років. У сумці несе два житні буханці. — Все життя його їм, дітям і онукам беру. Печиво та булочки такі смачні, що можна дома не пекти.

— Хліб натуральний, без консервантів та розпушувачів. Визначити це можна навіть по вигляду та дотик. Другий хліб береш, він як вата, то що там може бути, крім хімії? Я купую уманський житній і гетьманський, — говорить Сергій Тригуб, 58 років. — У яких містах був, завжди купував там чорний хліб. Можу сказати, що в Україні такого смачного хліба, як житній уманського заводу, нема. Навіть київський не такий смачний.

Серед дегустаторів були і депутати Уманської міської ради.

— Я вживаю лише уманський хліб, де б я не був — дома чи в будь-якому закладі харчування їм тільки наш хліб, — розповідає депутат міськради Максим Поляков. — Впевнений у продукції цього підприємства. Можу сміливо заявити — продукція "Уманьхліба" одна з найкращих у країні. Для експерименту візьміть кілька видів хліба і подивіться, за скільки він почерствіє. Якщо не черствіє більше двох тижнів, то виникає питання — скільки консервантів він містить? А уманський хліб натуральний.

Організувала конкурс-ярмарок Ліга підприємців Умані.

— Уманці мають усіляко підтримувати нашого виробника, бо це податки, робочі місця та добробут міста, — розказує голова Ліги — Лідія Кравчук. — Мені дуже приємно, що сьогодні городяни вкотре підтримали "Уманьхліб".

Сейчас вы читаете новость «Продукцію "Уманьхліб" визнали найкращою». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть