Ексклюзивы
четверг, 05 августа 2010 17:32

Почав дорожчати хліб

— Газ не встиг подорожчати, а ціну на хліб підняли, — скаржиться уманка Тамара Тищенко, 71 рік. — 10 копійок теж гроші. Сьогодні на 10, завтра на 50 піднімуть. Бєзпрєдєл повний.

Хліб в уманських магазинах почав дорожчати 29 серпня. Підвищив ціну лише один виробник — місцеве підприємство "Уманьхліб". Воно є найбільшим постачальником продукту в районі.

— Ми ставимо націнку 15 відсотків, — говорить 42-річна Тетяна, продавець із крамниці "Продукти". — Накладні гляну і подивимося. Точно із 29 числа. Ми самі здивувалися. У нас один постачальник — "Уманьхліб". Зараз буханка що чорного, що білого — 3,30, батон — 2,75. Замовляємо 24 буханці. Після подорожчання 12 залишається. Пенсіонери почали економити.

У сусідньому магазині хлібина уманського коштує 3,35 грн, батон — 2,8.

— Ми беремо уманський і ватутінський хліб, — пояснює продавець Наталя, 23 роки. — На ватутінський ціна не піднялася. По якості він не гірший за уманський. Ватутінський великий буханець 3,80 коштує.

На самому "Уманьхлібі" кажуть, що ціна на газ зросла не тільки для населення, а й для підприємств. Тому виробляти хліб буде невигідно, якщо не збільшувати вартість.

Сейчас вы читаете новость «Почав дорожчати хліб». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть