вівторок, 15 лютого 2011 00:15

Чоловікам радять ходити на роботу непричесаними

9 лютого у Києві влаштували турнір серед перукарів і візажистів в одному зі столичних салонів краси.

— Цього року в зачісках переважатимуть легкість і невимушеність, — каже столичний перукар Наталя Федюта, 28 років. — На роботу можна ходити нерозчесаним. Чоловікові заплутане волосся додаватиме сексуальності. А от розпатлана жінка здаватиметься агресивною.

Наталя два роки поспіль була "кращим перукарем". Цирульницями працювали обидві її прабаби.

— Хітом сезону буде високий начіс з об'ємним пучком волосся на маківці. Пряме волосся — в минулому. Воно пасує лише дівчатам з ідеально овальним обличчям. Вирівняти можна хвіст або кілька пасм ззаду.

Збирає у пучок волосся моделі, стягує його резинкою.

— Дівчатам із середнім та довгим волоссям раджу хвости. Весна вимагає відкритого обличчя. Кінські личитимуть жінкам до 30-ти. Старші виглядатимуть вульгарно.

Пасма викладає на голові, прикріплює невидимками. З обох боків приколює кілька штучних косичок. До діадеми чіпляє виплетене серце з рожевими стрічками.

— Ультрамодним буде дуже довге або дуже коротке волосся. Занадто довге багатьох старить. Але дівчата продовжують викидати гроші на нарощення. Підлітки вистригатимуть чуби дугами, фарбуватимуть у колір, протилежний основному. Білявки — у чорний, зелений або яскраво-рожевий, брюнетки — у червоний та білий.

Поруч стриже білявку Ірина Левицька, 31 рік.

— Зараз модно носити різні зачіски на різних півкулях мозку. Одну половину голови накручуємо, іншу вирівнюємо. Можете половину голови вкрити гелем, а іншу лишити сухою. Залишайте волосся різної довжини, фарбуйте різними кольорами. Учора прийшла жіночка передпенсійного віку. Пофарбувалася у малиновий. Попросила зробити на потилиці кілька білих тигрових плям. Півгодини умовляла її не робити цього, бо виглядатиме смішно. А їй внучка порадила. Каже: "Бабушка, тоді ти у мене будеш молодою і красівою".

Стиліст Олена Батрак робить макіяж підлітку.

— Готуємося до випускних вечорів. Не хочу, щоб школярки приходили на них з чорними стрєлами і коричневими щоками. Навіщо дівчат перетворювати на зрілих тьоток. Мінімум пудри і тонального крему — у моді свіжий колір обличчя.

Багато хто нарощує довгі вії.

— Недавно жіночка прийшла. Вії на ніч приклеїла, а вранці око не могла розплющити. Питаю, на який клей клеїли. Серйозно відповідає: "На "Момент". Хотіла, щоб добре трималися, не відвалювалися". Вії причепилися намертво, довелося зістригати. Разом з ними половина своїх відпала. Не варто соромитися своїх коротеньких. Вони надають личку виразності й дівочої вроди.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікам радять ходити на роботу непричесаними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути