вівторок, 07 вересня 2010 00:33

"Міс Україна" стала донька учительки фізкультури
5

”Міс Україна” одеситка Катерина Захарченко (в центрі), за нею стоять дівчата, які вручали квіти на конкурсі. Катерина з’явилася у списку конкурсанток за два дні до фіналу. На голові переможниці — корона з діамантів, рубінів і смарагдів за мільйон гривень
Фото: фото: REUTERS
Учасниці конкурсу краси ”Міс Україна” на сцені столичного палацу ”Україна”. Вони півгодини дефілювали у купальниках та босоніжках на високих підборах. Дехто з конкурсанток кілька разів спотикався
Телеведуча Катерина Осадча запитує в актриси Памели Андерсон про її самопочуття. У Київ американська прилетіла з Гаїті, де спілкувалася з дітьми, які потерпіли від землетрусу
55-річну італійську актрису Орнеллу Муті веде за руку бой-френд бізнесмен Фабріс Керерве. Він молодший за неї на 11 років
Американський актор Жан Клод Ван Дамм несе сумочку своєї дівчини Олени. Вони зустрічаються півроку, знімають у Києві квартиру

4 вересня у столичному палаці "Україна" відбувся конкурс краси "Міс Україна-2010". Його власник 38-річний Олександр Онищенко запросив у журі американську актрису Памелу Андерсон, 43 роки. За її приїзд заплатив $1 млн.

— Спочатку домовилися з Періс Хілтон, — каже Олександр. — Але 27 серпня у Лас-Вегасі її затримали за зберігання кокаїну. Заборонили виїжджати зі Штатів. Тоді ми розіслали запрошення п"ятьом зіркам. Найшвидше відгукнулася Памела Андерсон.

Актрису поселили у київському готелі "Інтерконтиненталь". За ніч заплатили $10 тис.

Конкурс має розпочатися о 19.00. За півгодини до старту під "Україну" з"їжджаються гості. Народні депутати Наталія Королевська, Валерій Хомутинник і Богдан Губський із дружиною. На годину спізнюється Памела Андерсон. Із чорного "мерседеса" їй допомагає вийти чоловік у сірому костюмі й окулярах. Кажуть, то її коханець. Пем одягнена у коротку чорну сукню.

Машину оточують із півсотні фанатів. Двоє геїв цілуються перед актрисою. Решта кричать: "Пем, це шоу для тебе! Ми прийшли побачити твої груди!"

Охоронці стримують фанатів. Актриса не помічає сходинок і спотикається. Її підхоплює кавалер.

— Здрастуйте, Памело. Ви сьогодні прекрасно виглядаєте, — вискакує назустріч ведуча програми "Світське життя" Катерина Осадча.

— Я думала, щодня так виглядаю, а не тільки сьогодні, — відповідає Андерсон. — В Україну прилетіла з Гаїті. Спілкувалася з дітьми, які постраждали від землетрусу. Сюди добиралася майже добу.

За Памелою також "мерседесом" привозять актора Жана-Клода Ван Дамма з дівчиною Оленою, 55-річну італійську актрису Орнеллу Муті з бой-френдом Фабрісом Керерве, який молодший за подругу на 11 років.

Віп-гостей садять перед сценою за столом журі. У конкурсі беруть участь 26 дівчат. Виходять у вечірніх сукнях і купальниках. Перемагає 20-річна Катерина Захарченко з Одеси. Виступає під N10. Її параметри: 84–60–88. Зріст — 1,75 м. Вона отримує набір косметики за 10 тис. євро та автомобіль "рено".

У списках конкурсанток ім"я Катерини з"явилося за два дні до фіналу. Доти під цим номером виходила киянка Христина Бикова. Однак її з конкурсу зняло модельне агентство, в якому вона працює, — з невідомих причин.

Катерина Захарченко — корінна одеситка. Навчається в Міжнародному гуманітарному інституті на менеджера зовнішньоекономічної діяльності. Її батько — бізнесмен, мати викладає в школі фізкультуру.

Титул першої віце-міс дістався Наталії Ситниковій із Краматорська на Донеччині. Другою віце-міс стала Юлія Стратегопуло з Вінниці.

— Конкурси краси — це місця, де багаті дядєньки вибирають собі супутниць життя, — каже російський звідник Петро Лістерман. Він щороку приїжджає на конкурс краси. Нині через справи не встиг. — Там працювали кілька моїх агентів. Відібрали дівчат. Будемо пропонувати їх двом старикашкам-мільярдерам. На конкурси краси відбирають за п"ятьма критеріями. Більшість конкурсанток — брюнетки. Очі мають бути карими або голубими. Брови круто вигнуті, вії пишні, середньої довжини. Губи у міру пухкі, ніс — неширокий, злегка кирпатий.

Квитки на "Міс Україна -2010" коштували від 100 до 1000 грн.


З"їли 25 кілограмів чорної ікри



Чотири фонтани шампанського встановили у холі палацу "Україна". Для кожного використали 500 кришталевих бокалів і 150 пляшок ігристого напою.
Із чотирьох країн — Еквадору, Бельгії, Великої Британії та Нідерландів — замовили квіти для переможниці та віп-гостей конкурсу.
25 кг чорної ікри вимастили на бутерброди.
1500 порцій гарячих закусок подали на столи у "Крістел Холі". У меню: фуагра на бріоші з селеровим джемом, фламбе сьомги зі спаржею, тигрова креветка на кабачковому суфле.



Білик подарувала Ван Дамму ключі від своєї квартири

На конкурсі "Міс Україна -2010" виступала співачка Ірина Білик. Після фінальної пісні жбурнула у зал в"язку ключів від своєї квартири. Їх упіймав Жан-Клод Ван Дамм. Вибіг на сцену, щоб повернути їх співачці, але та сказала, що це — подарунок:

— Двері мого дому завжди відчинені для тебе. Заходь у гості, коли будеш у Києві.

Вони взялися за руки і втекли за лаштунки.

— Насправді Ірина подарувала Ван Дамму річний абонемент на апартаменти в столичному готелі "Опера", — пояснили у прес-службі співачки. — Номер там коштує 900 євро за добу. У подарунок пропонують тайський масаж у номері та безкоштовну порцію устриць із шампанським.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна" стала донька учительки фізкультури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути