вівторок, 03 серпня 2010 00:03

У парку Шевченка вивісили ношене взуття

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  У столичному парку Шевченка ношене взуття прив’язали до мотузки шнурками
У столичному парку Шевченка ношене взуття прив’язали до мотузки шнурками

У столичному парку Шевченка вивісили 200 пар ношеного взуття. Між бетонними стовпами натягнули білі мотузки. Взуття розпарували. Прив"язували до мотузки за шнурівки.

— Ще такого світ не бачив, щоб над головою висіли черевики, — каже киянка Олена Дмитрук, 56 років. — А якщо комусь на голову впаде отой чорний черевик із товстою підошвою, — показує угору. — Такий може і прибити. На кого тоді жалітися?

Акцію влаштував один зі столичних секонд-хендів на розі бульвару Шевченка.

— Гуманітарка там дешевша, ніж на Шулявці (столичний ринок секонд-хенду. — "ГПУ"). Взуття продають попарно і на кілограми. Учора зробили акцію на кеди. Кілограм продавали за 100 гривень. Вийшло три пари, — розказує студент Микола Шостацький, 18 років.

Біля стовпа похитується чоловік у подертій майці. Із кущів витягує півметрову палицю. Нею намагається зняти собі пару червоних кросівок. Коли бачить, що на зустріч іде міліціонер, утікає.

— Торік подібну акцію проводили на Дорогожичах, — каже Андрій Новицький, 27 років, продавець столичного секонд-хенду "Англія". — Два тижні збирали старе взуття по родичах, сусідах і знайомих. Попит на ношене взуття останнім часом зріс. Його частіше купують чоловіки. Щоб уникнути грибкових захворювань, раджу зсередини протерти його спиртом або обробити антибактеріальним спреєм.

Зараз ви читаєте новину «У парку Шевченка вивісили ношене взуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути